AltcoinsKrypto News

Ripple styrker båndene til canadiske uddannelsesinstitutioner og afslører CBDC-forskning ved University of Waterloo

Ripple Labs styrker forbindelserne til canadiske uddannelsesinstitutioner

Kanada har etableret sig som et centrum for innovation inden for kryptografi og blockchain-teknologi. Ripple Labs, et førende teknologiselskab inden for blockchain og kryptovalutaer, har gennem sin UBRI Initiative (University Blockchain Initiative) øget sit engagement i den canadiske region.

En nylig tweet fra WrathofKahneman, en kendt talsmand for Ripple og XRP, fremhævede en opdatering om UBRI-initiativet fra Ripple Labs. Dette update afslørede forskning i digitale centralbankvalutaer (CBDC) baseret på XRPL (XRP Ledger) fra University of Waterloo i Ontario, Canada. Ifølge WrathofKahneman har University of Waterloo udviklet en prototype af en banksnitflade, som vil blive præsenteret på UBRI Connect 2023-konferencen.

UBRI Connect er en begivenhed, der samler pædagoger, forskere, forskere og nøglepersoner inden for blockchain-teknologi fra UBRI-netværket. Formålet med begivenheden er at præsentere blockchain-initiativer, udveksle viden og fremme ny forskning. Ripple Labs fremhæver sit engagement i den canadiske region og især Toronto, der er blevet et centrum for kryptoindustrien.

En vigtig samarbejdspartner for UBRI er University of Toronto. Universitetet har etableret en uafhængig validator til XRP Ledger og spiller en stor rolle i at skabe campus-ambassadører for XRPL til kommende generationer. Professor Andreas Veneris fra University of Toronto udtrykker sin begejstring over samarbejdet med Ripple og deres fokus på uddannelse og innovation.

Ripple Labs har været aktivt involveret i at styrke tilstedeværelsen i Canada og har et teknisk center i Toronto. Selskabet har rekrutteret dygtige tekniske talenter og har allerede overgået deres oprindelige ansættelsesmål. Den canadiske region har vist sig at være et attraktivt sted for blockchain-teknologi og kryptoindustri.

En interessant del af Ripples aktiviteter i Canada er deres arbejde med at udvikle en privat version af XRP Ledger specielt til centralbankdigitale valutaer (CBDC). Dette private CBDC-ledger er baseret på samme teknologi som XRPL, og det sigter mod at lette betalinger og transaktioner for centralbanker. CBDC Private Ledger drager også fordel af understøttelsen fra RippleNet-teknologier, der garanterer sikre transaktioner og tilpasning til forskellige privatlivs- og politikkrav.

Top  Bitcoin Fog Mastermind Found Guilty of Money Laundering - Roman Sterlingov Convicted in US District Court

Ripples UBRI-program har spillet en afgørende rolle i at fremme forskning og uddannelse inden for blockchain og kryptografi i Canada. Gennem de seneste fem år har UBRI investeret mere end 2 millioner dollars i førende canadiske uddannelsesinstitutioner for at fremme innovation og vækst inden for blockchain-forskning og uddannelse.

Det kanadiske marked viser sig at være en vigtig brik i Ripples internationale ekspansion og deres aktiviteter inden for digital valuta og blockchain-teknologi. UBRI Connect 2023-forbindelsen vil fungere som et forum for vidensdeling og samarbejde mellem alle interessenter inden for blockchain og kryptografi i Canada.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button