Krypto NewsRipple

Ripple styrker sin tilstedeværelse i Afrika og indgår partnerskab med FinTech Onafriq for at modernisere betalingsløsninger.

Ripple og dets partnerskaber i Afrika, med HSBC og RocketFuel

Ripple har annonceret flere spændende partnerskaber på det seneste, som vil have stor betydning for både virksomheden selv og for de involverede partnere. Denne artikel vil se nærmere på de tre partnerskaber, og hvad de potentielt kan betyde for markedet og kursen på kryptovalutaen XRP.

Ripple arbejder for Zahlungslösungen in Afrika mit FinTech Onafriq zusammen

Ripple har annonceret et nyt ambitiøst partnerskab med Zahlungs-FinTech Onafriq, der vil modernisere digitale handelsmuligheder for over 400 millioner mennesker i Afrika. Denne betydningsfulde aftale åbner op for tre nye blockchainbaserede betalingskanaler, som vil forbinde Onafriq-brugere i Afrika med kunder i Storbritannien, Australien og Golfstaterne.

Ripple går i partnerskab med HSBC for Depotdienstleistungen

Metaco, et Ripple-ejet selskab, har indgået partnerskab med den store bank HSBC for at tilbyde depotdienstleistungen til deres institutionelle kunder. Dette partnerskab markerer et vigtigt skridt for begge virksomheder i udbredelsen af Ripple-teknologien på verdensplan.

Zahlungsgigant RocketFuel satser på die Blockchain-Technologie von Ripple

RocketFuel, en global betalingsleverandør, vil integrere Ripple’s betalingsteknologi i deres forretningsdrift for at modernisere transaktionsinfrastrukturen, især for globale Fiat-valutatransfers.

XRP-Kurs auf dem Weg zu neuen Höhen?

Kursen på XRP har oplevet en betydelig opadgående bevægelse, som overraskede markedsanalytikere. Efter at have brudt vigtige modstandsniveauer, står XRP overfor udfordringen med at teste eller muligvis bryde det næste vigtige modstandsniveau på 0,75 USD. Dette vil være afgørende for den kortsigtede udvikling af kryptovalutaen.

Top  DAX Prognose: Trends, Widerstände og Baisse-scenarier - Hvor går DAX hen?

Fazit: Ripple engagiert sich um Partnerschaften

Ripple har vist sig som et stærkt brand inden for krypto-verdenen og har udvidet sin indflydelse gennem etablering af nye partnerskaber og licenser på tværs af forskellige lande og regioner.

 

Husk at købe Ripple (XRP) på en pålidelig handelsbørs som Bitvavo, hvis du overvejer at investere i denne spændende kryptovaluta.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button