AltcoinsKrypto News

Ripple vinder fremgang i SEC-sag: Yderligere to år forventes før endelig afgørelse

SEC vs Ripple: En langvarig retssag

Den endelige afgørelse i SEC-mod-Ripple-sagen forventes at tage mindst yderligere to år. Mens Ripple må vente på afgørelsen, har de allerede opnået deres procesmål, hvilket giver dem mulighed for at drage fordel af forsinkelser – i modsætning til det første retsmøde, hvor SEC bevidst forsøgte at forsinke sagen for at skade Ripple.

Det har været en lang rejse mod den endelige afgørelse i SEC-mod-Ripple-sagen, og det ser ud til, at det vil vare endnu længere. Ripple, en stor aktør inden for blockchain-betalinger, har dog allerede opnået det ønskede resultat og kan nu tillade sig at vinde tid gennem forsinkelser. Indtil videre betragtes salget af XRP på børser ikke som salg af værdipapirer, og der er derfor ikke overtrådt nogen værdipapirlovgivning.

Som et resultat har de fleste kryptobørser i USA, der fjernede XRP fra handel efter retssagens start for over to et halvt år siden, meddelt deres hensigt om at liste XRP igen. XRP-handelsvolumen er steget markant, da likviditeten dramatisk er forbedret efter genindførelsen af XRP-handel.

Ripple-ledere vil undgå retsmøder under Bitcoin-halvering

Ifølge dokumenter fremsendt af deres advokater til retten vil hverken Ripple CEO Garlinghouse eller bestyrelsesformand Larsen være tilgængelige personligt til retsmøder fra den 1. april 2024 til den 14. april 2024 – dette er det tidsvindue, hvor den fjerde Bitcoin-halvering forventes at finde sted den 12. april.

Deres fravær vil dog næppe påvirke sagen, da der ikke vil blive fremlagt nyt bevis og ingen ny lov vil blive anvendt efter den resumédom, der blev afsagt sidste måned.

Top  Kraken ansætter Bivu Das som ny administrator for Storbritannien for at styrke virksomhedens ekspansion i Storbritanniens voksende reguleringsmiljø.

Som følge heraf mener de fleste juridiske eksperter, at Ripple også vil vinde i anden instans. Dette vil fastslå den faktiske retssituation for hele kryptobranchen, i det mindste i USA. I mellemtiden forventes SEC at lide et stort nederlag, der i værste fald kan betyde, at de mister deres beføjelser til at overvåge kryptobranchen. Det vil være op til Kongressen at skabe en klar regulativ ramme for kryptokurver for at sikre juridisk sikkerhed i branchen. Men indtil videre har Kongressen ikke formået at løse denne opgave, selv siden oprettelsen af den første kryptobørs.

XRP-markedsudsigter

Rent teknisk forventes det, at prisen på XRP vil svinge mellem 35 cents og 1,3 dollars, indtil Bitcoin-halveringen udløser den forventede kryptorally. I mellemtiden vil Ripple fortsætte med at forfølge deres store projekter inden for stablecoins og centralbanker.

Referencer: |||

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button