Krypto News

Ripple Vs. SEC: Uidentificeret investeringsbankmand træder igen frem i retssag

Ripple Vs. SEC: Investmentbanker stadig ukendt

I den igangværende retssag mellem den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) og Ripple Labs blev der i går indgivet et dokument. En mystisk uvedkommende person, der bliver omtalt som “Investment Banker Declarant” (investeringsbankadvokat), har officielt udtalt sig igen gennem sin advokat i sagen, der overvåges af dommer Analisa Torres.

I klagen af 15. august 2023 til United States District Court Southern District of New York står der: “VÆR VENLIG AT BEMÆRKE, at Andrew A. Kunsak fra Sidley Austin LLP hermed respektfuldt anmoder om at repræsentere Investment Banker Declarant 1 i den mentionede sag.

Kopien bedes registreret i retsdokumenterne og der bedes om, at alle registreringer, ordrer, meddelelser og andre retsdokumenter vedrørende denne sag sendes til den underskrevne advokat.”

Ripple Vs. SEC: Investmentbanker stadig ukendt

Som en påmindelse havde den anonyme bankmand tidligere på året indgivet en erklæring til støtte for SEC’s anmodning om en summarisk dom. Ripple Labs protesterede mod denne anonyme indgivelse og insisterede kraftigt på at få afsløret erklærens identitet. Deres argumentation gik ud på, at “han gav erklæringen og indtrædelsen i sagen af egen fri vilje”.

I sit forsvar erklærede den unavngivne bankmand imidlertid, at afsløring af hans identitet kunne udsætte ham for ubegrundet “chikane”. SEC støttede denne holdning.

Denne fortsatte anonymitet har skabt intens spekulation inden for XRP-fællesskabet om erklærens sande identitet. En fremtrædende hypotese, fremsat af fællesskabsmedlemmet Huber og advokat John Deaton, peger i retningen af Mike Novogratz fra Galaxy Digital eller Tetragon.

“Men hvorfor Novogratz?”, spørger du måske. Galaxy Digital har en ejerandel i Ripple og solgte interessant nok deres XRP næsten umiddelbart efter SEC’s indgriben mod Ripple.

Top  Bitcoin nærmer sig Allzeithoch: Kan den nå 100.000 USD? Find ud af det med HeavytraderZ!

Det er ingen hemmelighed, at Mike Novogratz, der er meget optaget af sit offentlige ry, engang forudsagde med stor selvsikkerhed: “Jeg ville satse på, at SEC ikke vil klassificere Ether som et værdipapir.”

Hans tidligere involvering med Joe Lubin fra ConsenSys samt tidligere udtalelser gør disse spekulationer overbevisende ifølge hr. Huber.

Det er dog vigtigt at nævne Tetragon som en anden potentiel kandidat. Investeringsforvaltningsgruppen havde allerede sagsøgt Ripple efter SEC’s søgsmål, men tabte i retten.

SEC har for nylig indgivet en anmodning om en midlertidig forføjning mod dommer Torres’ afgørelse og argumenterede for, at programmatiske salg af XRP ikke er værdipapirer i henhold til Howey-testen.

Som svar kommenterede Ripples Chief Legal Officer, Stuart Alderoty: “Myndigheden anmoder kun retten om tilladelse til at appellere og forsøger ikke at appellere afgørelsen om, at XRP er et værdipapir.”

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button