Krypto NewsRegulierung

Ripple Vs. SEC: Ukendt investeringsbanker træder frem i retssag

Ripple Vs. SEC: Investmentbanker fortsat anonym

I den ongoing juridiske tvist mellem den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) og Ripple Labs blev der i går indsendt et dokument. En mystisk uindblandet person, der omtales som “Investment Banker Declarant”, har officielt udtalt sig igen i sagen, der er under opsyn af dommer Analisa Torres.

I klageskriftet af 15. august 2023 til United States District Court i Southern District of New York hedder det: “VENLIGST BEMÆRK, at Andrew A. Kunsak fra Sidley Austin LLP herved respektfuldt anmoder om, at Investment Banker Declarant 1 skal fremstå i ovennævnte søgsmål.”

Retssagssekretæren bedes notere denne optræden i retsbogen og sende kopier af alle indførsler, ordrer, meddelelser og andre retsdokumenter i denne sag til undertegnede advokat.”

Ripple Vs. SEC: Investmentbanker stadig ukendt

Til erindring: Den anonyme banker havde tidligere på året indgivet en erklæring til støtte for SEC’s anmodning om en summarisk dom. Ripple Labs havde derefter gjort indsigelse mod denne anonyme indgivelse og insisteret på at offentliggøre erklærens identitet. Deres argumentation gik på, at “han afgav erklæringen og indtrådte i sagen af egen fri vilje.”

I sit forsvar erklærede den unavngivne banker imidlertid, at afsløring af hans identitet kunne udsætte ham for uretfærdig “chikane.” SEC støttede denne holdning.

Denne vedvarende anonymitet har ført til intens spekulation indenfor XRP-fællesskabet om erklærens virkelige identitet. Et fremtrædende hypotese, der blev fremsat af fællesskabsmedlemmet Huber og advokat John Deaton, peger mod Mike Novogratz fra Galaxy Digital eller Tetragon.

“Men hvorfor Novogratz?” kan man spørge. Galaxy Digital ejer en interesse i Ripple og har interessant nok solgt deres XRP næsten øjeblikkeligt efter at SEC indledte sin retssag mod Ripple.

Top  CEO af Galaxy Investment Partners, Mike Novogratz, betegner en betydningsfuld skift i den traditionelle finanssektor: Institutionelle aktører begynder at erkende værdien af blockchain-teknologi

Det er ingen hemmelighed, at Mike Novogratz, der værner meget om sit offentlige omdømme, tidligere har forudset selvsikkert:

“Jeg ville satse på, at SEC ikke vil klassificere Ether som en værdipapir.”

Hans tidligere involvering med Joe Lubin fra ConsenSys samt tidligere udtalelser gør disse spekulationer overbevisende i Herr Hubers øjne.

Det er dog vigtigt også at nævne Tetragon som en anden potentiel kandidat. Investeringsmanagementgruppen havde allerede sagsøgt Ripple efter SEC’s anklage, men led et nederlag i retten.

SEC har for nylig indgivet en begæring om en midlertidig foranstaltning mod dommer Torres’ afgørelse og argumenterer for, at programmatiske salg af XRP ikke er værdipapirer i henhold til Howey-testen.

Som reaktion på dette udtalte Ripple’s Chief Legal Officer, Stuart Alderoty:

“Myndigheden anmoder blot om tilladelse fra retten til at appellere og forsøger ikke at appellere afgørelsen om, at XRP er værdipapir.”

Artiklen er baseret på information fra et indsendt dokument i forbindelse med den juridiske tvist mellem SEC og Ripple Labs. Den anmeldte person, Investment Banker Declarant, forbliver anonym, hvilket har ført til spekulationer om hans identitet inden for XRP-fællesskabet. Potentielle kandidater inkluderer Mike Novogratz fra Galaxy Digital og Tetragon. SEC har efter en retssag argumenteret for, at programmatiske salg af XRP ikke skal betragtes som værdipapirer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button