Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ripple (XRP): Kursrally nach Gerichtsurteil – Analyse, Prognose und Chancen

Ripple 4-Tageschart, Quelle: Tradingview

## Ripple vs. SEC: Dommeren afsiger afgørelse

Dommeren i Ripple vs. SEC-sagen har talt, og Ripple er blevet pålagt at betale en civil bøde på 125 millioner dollars. Medmindre sagen ankes, vil denne afgørelse markere afslutningen på den retlige strid.

## XRP-kursen genvinder hurtigt efter tilbageslag

Efter en nedgang på mere end 34 procent i sidste uge er XRP-kursen nu hurtigt kommet sig. Kursen steg op til 27 procent i løbet af dagen i går og ligger nu på 0,61 dollars.

## Potentielle kursmål for XRP

Et af de første kortsigtede kursmål er niveauet på 95 cent. Hvis dette bekræftes bullish, vil nye all-time highs for XRP være inden for rækkevidde.

## Chartanalyse af Ripple (XRP)

Kurven for XRP-tokenet viser en konstant op og ned. Men med den nylige dom i Ripple vs. SEC-sagen, har prisen på XRP-tokenet oplevet en markant stigning. En dybdegående analyse finder du her.

## Ripple Analyse: Vigtigste indikatorer

Vi kigger nærmere på de vigtigste indikatorer, herunder RSI, MACD, EMA’er og Elliott-bølger, for at give et overblik over markedet.

### RSI

RSI på 4-timersdiagrammet er steget fra det oversolgte område den 3. august til lige under 70 punkter, hvilket indikerer forestående overkøbthed.

### MACD

Det 4-timersdiagram viser et bullish crossover i MACD og en øget momentum. Der er også en skjult bullisk divergens på MACD.

### EMA’er

På dagsdiagrammet har XRP-prisen overgået alle EMA’er og brudt dem som potentielle modstandsniveauer, der nu fungerer som støtte.

### Elliott-bølger

En Elliott-bølge tælling i 4-dagesdiagrammet antyder, at XRP-prisen kan have afsluttet en Elliott-bølge 4 og potentielt gå mod en bølge 5 med et mål mellem 5,70 og 30,43 dollars.

## Konklusion

Med en positiv dom i Ripple vs. SEC-sagen og en stigende XRP-kurs er der optimisme for fremtiden. Det er vigtigt at følge markedets udvikling nøje for at identificere potentielle handelsmuligheder.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version