BitcoinKrypto NewsRipple

Ripple (XRP) transaktioner på krypto børser stiger – hvad betyder det for markedet?

Ripple (XRP) Transaktioner på Krypto Børserne stiger

Blockchair, en data platform, rapporterede om en række XRP-transaktioner på krypto børserne Mandag. I en transaktion blev over 10 millioner tokens til en værdi af mindst 4,2 millioner USD flyttet fra Binance til en ukendt wallet.

I en anden transaktion blev mere end 3,6 millioner XRP til en værdi af mindst 1,45 millioner USD flyttet fra Bitstamp til Binance.

Når handlende flytter deres aktiver til en wallet, indikerer det deres hensigt om at holde dem på længere sigt. Omvendt tyder overførslen af kryptokurrency mellem centraliserede børser på planer om at udnytte forskellige handelsfunktioner, søge lavere gebyrer eller udforske en større mangfoldighed af handelspar.

Det kan også være et strategisk skridt for at drive arbitragehandel mellem forskellige krypto børser. Her udnytter handlende prisforskelle på den samme aktiv mellem forskellige handelsplatforme for at tjene profit.

Den øgede handelsaktivitet for XRP svarer til en ændring i det sociale sentiment. Ifølge CFGI.io er sentimentet gået fra frygt til neutral. Dette indikerer, at markedet i øjeblikket hverken er overdrevet optimistisk eller for pessimistisk.

Ripple’s teknologidirektør David Schwartz mente, at markedet burde fokusere på XRP’s nytteværdi i stedet for dets investeringspotentiale og bemærkede: “Det koster stadig 1 USD at købe nok XRP til at lave en betaling på 1 USD.”

Udtalelsen kom, da fællesskabsmedlemmer udtrykte deres bekymring over, hvordan den vedvarende nedgang på markedet ville påvirke Ripple-kursen. I de seneste måneder har XRP været under 0,60 USD.

CTO David Schwartz fokuserer på Nytteværdi i stedet for Kurs

Ripple’s CTO David Schwartz mener, at XRP-ejere kan udnytte den nuværende kurs til at fortsætte med at akkumulere. Han mener, at dette understreger Ripple’s primære funktion som et medium til hurtige og omkostningseffektive grænseoverskridende transaktioner, til trods for det bearish marked. Nogle mener dog, at Schwartz afviger fra hans kommentar fra 2017 og forsøger at manipulere fortællingen. Dengang sagde han: “Det kan ikke være latterligt billigt. Det giver ingen mening.”

Top  Bitcoin-Preis stürzt ab: Krypto-Community in Aufruhr - Was bedeutet die starke Korrektur für die Zukunft des Marktes?

Ikke desto mindre afviste Schwartz påstanden om, at han afviger og manipulerer og bekræftede sin holdning til XRP’s hovedformål. Dette fokus antyder engagementet i Ripple-netværket med at fremme XRP for dets nytteværdi ved grænseoverskridende betalinger, ikke som en investeringsform.

Under Token2049 i Singapore forklarede Ripple CEO Brad Garlinghouse også, at netværket nu fokuserer mere på, hvilken nytteværdi de opbygger, i modsætning til spekulativ handel. Han sagde: “Volumenerne af Bitcoin ETF’er er steget, vi står over for en halvering, og det bredere krypto marked følger BTC’s ledelse. Som en person der har oplevet flere ‘Crypto is back’ cyklusser, skal denne optimistiske stemning gå hånd i hånd med reel nytteværdi. Det er den sande fremskridt.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button