Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Risikovillige investorer flokkes omkring shitcoins: Disse tre coins har oplevet store prisstigninger

Biggest Crypto Gainers Today on DEXTools – STRONGX, FRAX, M87

Bitcoin og Ether forbliver stabile efter offentliggørelsen af ​​inflationsdata

Bitcoin (BTC), Ether (ETH) og det bredere kryptomarked har ikke registreret store ændringer efter offentliggørelsen af ​​den amerikanske producentprisindeks (PPI) for juli, som var lidt højere end forventet. Dette understøtter opfattelsen af, at inflationssituationen i USA hurtigt forbedres.

De to største kryptovalutaer efter markedsværdi handles tæt på niveauerne $29.500 og $1.850. Kryptomarkedets samlede markedsværdi ligger uændret på $1,136 billion.

De mest populære kryptovalutaer kæmper stadig inden for de samme interval, der har domineret markedet i næsten to måneder.

Handlere venter på yderligere opdateringer om emner som ansøgninger om Bitcoin ETF’er og amerikansk regulering.

Da inflationsbilledet i USA forbedres, hvilket antyder, at Fed’s stramningscyklus er afsluttet, og at de makroøkonomiske forhold er blevet mere støttende, samt den optimisme, der er omkring godkendelse af ansøgninger om Bitcoin ETF’er, er risikoene muligvis på vej opad.

Derfor vil det sandsynligvis være mere fordelagtigt for handlere at købe dip end at sælge opsving i de kommende uger og måneder.

Investeringsmuligheder inden for memecoins og low-cap kryptovalutaer

På grund af de nuværende markedsforhold begynder handlere, der ønsker at tjene penge hurtigt, at vende sig mod “shitcoin” / “memecoin” -markedet, hvor volatiliteten er langt højere.

Det er dog vigtigt at bemærke, at likviditeten på disse markeder er meget lav, og risikoen er meget høj. Derfor skal handlere altid udvise stor forsigtighed, når de deltager på disse markeder.

Her er nogle af de bedst præsterende kryptovalutaer ifølge DEXTools:

StrongX (STRONGX)

En ny “shitcoin” ved navn StrongX (STRONGX) er steget markant siden sin lancering i torsdags.

Ifølge DEXTools var den sidst steget med over 850% inden for de sidste 24 timer og var dermed en af ​​de bedst præsterende “shitcoins”.

Token har en markedsværdi på omkring $880.000 millioner og en handelsvolumen på over $2,7 millioner i de seneste 24 timer. Der er over 500 indehavere af token og omkring $430.000 i låst likviditet.

Messier 87 (M87)

En token ved navn Messier 87, der hævder at være den native token på en platform, der udvikler forskellige DeFi-produkter, herunder innovative værktøjer til skift mellem fiat og kryptovalutaer, er steget markant i dag.

M87 var sidst steget næsten 5 gange inden for de sidste 24 timer og oplevede en handelsvolumen på over $1,2 millioner, ifølge DEXTools.

Tokenets markedsværdi var sidst på omkring $4,2 millioner og havde 700 indehavere samt en låst likviditet på knap $400.000.

Det er værd at bemærke, at tokenet stadig kan være en fidus, og DEXTools ‘GoPlus-sikkerhedsaudit har identificeret 6 advarsler. Der er blandt andet en høj købs- og salgsskat på 3%, en funktion der tillader ændring af skatten, en funktion til at pause transaktioner, potentielle begrænsninger for transaktioner og en potentielt anti-whale mekanisme.

0x1 (0x1)

0x1 (0x1), tokenet der driver AI-smartkontraktgenereringsplatformen 0x1.tools, er steget markant i de sidste to dage.

Ifølge DEXTools var tokenet sidst steget med næsten 200% inden for de sidste 24 timer. Ved den nuværende pris omkring $0,135 ser det ud til, at 0x1 kan teste sine tidligere højdepunkter, som blev nået i juli omkring $0,50. Dette kunne markere en yderligere stigning på omkring 3,7 gange.

0x1 har i øjeblikket en markedsværdi på omkring $675.000 med en handelsvolumen på omkring $90.000 i de sidste 24 timer og en låst likviditet værd omkring $121.000.

Selvom låste likviditeter reducerer risikoen for fiduser, har 0x1 store transaktionsafgifter på 5% på alle køb og 7,35% på alle salg.

Bedre alternativer at overveje

Selvom de nævnte kryptovalutaer har præsteret godt inden for de sidste 24 timer, er det usandsynligt, at de vil være meget værdifulde om få dage.

Kryptoinvestorer, der er på udkig efter lavkapacitets- eller memecoins med en bedre værdiforståelse og en bedre langsigtet udsigt, bør overveje følgende tre projekter, som alle analytikerne hos Cryptonews.com er store fans af.

Wall Street Memes (WSM)

Wall Street Memes, en af ​​de mest magtfulde online detailaktieinvesteringssamfund, har udvidet sin indflydelse inden for krypto med en utrolig populær forsalg af deres egen memecoin $WSM.

Takket være Wall Street Memes følgere på over 1 million på forskellige sociale kanaler har forsalget skabt enorm hype og har allerede indsamlet en overvældende sum på mere end $23,1 millioner.

Utallige respekterede kryptoeksperter og påvirkere er positive omkring denne mønt, herunder Michael Wrubel, Zack Humphries, No Bs Crypto, Joe Parys Crypto, CryptoWendyO og mange flere.

XRP20 (XRP20)

Et andet lovende forsalgsprojekt er XRP20, en spændende ny version af XRP-token, der i stedet lever på Ethereum-blockchainen som en ERC-20-token.

XRP20 markedsfører sig selv som en forbedret version af XRP takket være 1) det faktum, at den kører på Ethereum, som er mere decentraliseret end XRP Ledger og er hjemsted for det største eksisterende decentraliserede finansøkosystem (DeFi), og 2) takket være sin spændende passive indtjeningsmulighed for dem, der stager deres tokens.

Projektet har allerede indsamlet imponerende $2,04 millioner og har nået sit mål om at rejse minimumsbeløbet.

Artiklen er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Krypto er en aktivklasse med høj risiko, og du kan risikere at miste hele din kapital.

Exit mobile version