AltcoinsKrypto News

Robinhood afbryder forholdet til Jump Trading på grund af uklar lovgivning

Robinhood afslutter samarbejde med Jump Trading i deres kryptobusiness

Retailmægleren Robinhood har angiveligt afsluttet deres samarbejde med markedsskaberen Jump Trading inden for kryptovaluta. Årsagen hertil kan være det reguleringsmæssige miljø i USA.

I 2018 besluttede Robinhood Markets Inc. at tilføje kryptovalutahandel til deres platform. Da de større handelshuse dog var skeptiske over for det nye marked, havde Robinhood brug for hjælp til at realisere dette.

Her kom Jump Trading LLC fra Chicago ind i billedet. Firmaet havde været aktivt inden for kryptomarkedet siden mindst 2017 og hjalp Robinhood med at komme ind på markedet.

Det er derfor overraskende, at partnerskabet måske er ophørt. Robinhood er nemlig afhængig af disse markedsskabere til deres kryptohandel, som håndterer milliarder af dollars i volumen, og Jump Trading er en af de største spillere.

Ifølge CoinDesk bekræfter en kilde, som er fortrolig med sagen, at de to virksomheder ikke længere samarbejder. Kilden angav, at årsagen muligvis ligger i det ustabile og uklare reguleringsmiljø i USA.

Jump Crypto, som er den digitale aktivafdeling af Jump Trading, er begyndt at trække sig ud af det amerikanske marked på grund af regulatorisk øget opmærksomhed. I 2019 var Jump Crypto en væsentlig støtte for det mislykkede Terra/LUNA-projekt. I år blev de afhørt af amerikanske anklagere angående planer om en potentiel redning af stablecoin’en TerraUSD.

Men det er muligvis ikke hele historien. Kilden angav også, at der muligvis har været en ændring i forholdet mellem de to virksomheder siden sidste år. I Robinhoods offentlige indberetninger til det amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) fra fjerde kvartal af 2022 bliver Jump Tradings datterselskab, Tai Mo Shan Ltd, der håndterede Robinhoods ordreflow, ikke nævnt.

Top  Hvordan Bitcoin som betalingsmiddel mistede sin relevans på markedet: En tidligere Coinbase-leders perspektiv

Den finansielle rapport omtaler derimod konkurrenter til Jump Trading, såsom B2C2, som nu håndterer Robinhoods kryptohandel ifølge kilden.

Vi har forsøgt at få en kommentar fra Jump Trading og Robinhood, men har endnu ikke modtaget nogen.

Nedgang i handelsvolumen

I juni i år rapporterede Robinhood, at kryptohandlen var faldet med 68% sammenlignet med året før. Kryptovalutahandlen var på knap 2,1 milliarder dollars i maj 2023 sammenlignet med 6,6 milliarder dollars året før ifølge virksomhedens månedlige driftsdata.

I deres kvartalsregnskab for andet kvartal af 2023 offentliggjorde Robinhood en indtægt på 31 millioner dollars fra kryptohandel, hvilket repræsenterer en nedgang på 18% i forhold til kvartalet før, hvor indtægten var på 38 millioner dollars.

Ikke desto mindre opnåede Robinhood for første gang en profit siden deres børsnotering.

I mellemtiden har Robinhood ifølge data fra Arkham Intelligence lidt over 3 milliarder dollars i bitcoin i en enkelt wallet, hvilket gør dem til den tredjestørste holder af bitcoin efter de store kryptobørser Binance og Bitfinex, som har henholdsvis 6,4 milliarder dollars og 4,3 milliarder dollars i kryptovaluta.


Læs mere:

  • Pro-Crypto Robinhood ansætter tidligere Barclays Executive Jordan Sinclair som CEO for udvidelse i Storbritannien
  • SEC’s indgriben får Robinhood til at revidere deres kryptooperationer
  • ARK Invest satser stort på Meta Platforms og Robinhood, reducerer deres position i Coinbase
  • Bitcoin Historie

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button