AltcoinsKrypto News

Sagen omkring BlockFi’s konkurs: FTX og Three Arrows Capital søger at inddrive milliarder fra långiveren

BlockFi forsøger at blokere FTX og Three Arrows Capital fra at inddrive milliarder af dollars i transaktioner

Bankerot krypto-udlåner BlockFi forsøger at blokere bestræbelser fra FTX og Three Arrows Capital på at inddrive milliarder af dollars, der blev transaktion mellem virksomhederne før deres sammenbrud sidste år.

I en retssag, der blev indgivet mandag, anklagede BlockFi FTX og Three Arrows Capital for at mishandle virksomheden og hævdede, at de ikke har ret til at inddrive de $5 milliarder, de søger at inddrive.

” For at forhindre yderligere uretfærdighed i forhold til BlockFis kreditorer, bør retten afvise FTX-kravene under dogetrinet uren hænder “, sagde BlockFi i indleveringen.

Den igangværende tvist har betydelige konsekvenser for de separate konkursprocedurer i BlockFi, FTX og Three Arrows og kan potentielt påvirke tilbagebetalingsbeløbene til deres respektive kreditorer.

BlockFi, i øjeblikket i processen med opløsning, har givet udtryk for bekymring for, at tvisten med FTX, Three Arrows og andre kryptovirksomheder kan påvirke deres kunders tilbagebetaling med op til $1 milliard.

FTX har i sit forsvar sagt, at deres primære mål er at inddrive lånetilbagebetalinger og sikkerhedsstillelse, der blev lovet til BlockFi før virksomheden erklærede konkurs i november.

Ifølge konkursloven har mislykkede virksomheder evnen til at ophæve transaktioner, der favoriserede specifikke kreditorer på bekostning af andre, især i månederne op til indgivelse af kapitel 11.

FTX og 3AC forsøger at inddrive milliarder fra BlockFi

FTX søger at inddrive $90 millioner i udtrækninger foretaget af BlockFi fra FTX.com samt $400 millioner i lånetilbagebetalinger foretaget af deres handelsvirksomhed, Alameda Research, blandt anden foretrukne betalinger.

Top  Flere positive kvartalsregnskaber sender tysk aktiemarked i positiv retning

BlockFi har imidlertid hævdet, at de $400 millioner ikke var en standard låneaftale.

I stedet sagde virksomheden, at det var en usikret, 5-årig periode, der var langt under markedets rentesatser, og tilbagebetalingerne skulle først falde, når virksomheden skulle modnes.

BlockFi henviser til FTX’s investering som et “gamble”, som BlockFis kreditorer ikke bør være ansvarlige for.

” Bare fordi FTX’s svigagtige handlinger fik FTX’s satsning til at mislykkes, betyder det ikke, at BlockFis kreditorer nu er ansvarlige for at refundere købsprisen “, argumenterede det.

På samme måde har likvidatorerne, der repræsenterer Three Arrows, hævdet, at BlockFi skylder dem mere end $220 millioner, hvilket gør Three Arrows til en af de største kreditorer.

Three Arrows søgte kapitel 15-beskyttelse, en type konkurs, der sikrer de amerikanske aktiver hos internationale virksomheder.

De hævder, at BlockFis bestræbelser på at reducere deres krav kan krænke konkurspausen, der blev givet til Three Arrows.

Sidste uge afslørede BlockFi, at de har påbegyndt udtrækninger for berettigede amerikanske kunder i overensstemmelse med en domstolsordre, der blev udstedt af den amerikanske konkursret for distriktet New Jersey.

Dette skridt kom efter, at en domstol gav BlockFi lovligt tilladelse til at starte udtrækninger efter en ni måneders pause den 16. august.

Derudover annoncerede BlockFi den 2. august, at konkursretten provisionelt havde sanktioneret deres reorganisationsstrategi, der fokuserede på at inddrive midler fra enheder som Alameda Research, FTX, Three Arrows Capital, Emergent og Core Scientific.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button