CardanoKrypto News

Sam Altman skifter til Microsoft: Hvordan påvirker det kryptomarkedet og teknologiindustrien?

Sam Altman skifter til Microsoft, hvor han vil lede et nyt Advanced AI Research Team. Det blev offentliggjort af Microsofts administrerende direktør, Satya Nadella på X. Altman var tidligere medstifter af Open AI, hvor han nu er blevet erstattet af Mira Murati som midlertidig administrerende direktør. Altman blev også tilbudt en stilling af Charles Hoskinson fra Cardano, men valgte i stedet at gå til Microsoft.

Altman er også grundlægger af Worldcoin, et krypto-projekt, der oplevede en opadgående kurs i weekenden, men faldt igen til 2,30 US-dollar. Det vides endnu ikke, hvordan denne overgang til Microsoft vil påvirke Worldcoin-projektet.

Alt i alt har Stühlerücken i KI-branchen sandsynligvis forårsaget nogle turbulenser i Worldcoin, mens det bliver spændende at se, hvilken effekt Altman’s skift til Microsoft vil have på både dette projekt og hans tidligere virksomhed, Open AI.

Top  Unerwartede bevægelser i Ethereum-ICOs: Spekulationer og spørgsmål

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button