AltcoinsKrypto News

Sam Bankman-Fried’s forsvar om at skyde skylden på sin advokat afvises af amerikansk justitsministerium

Amerikanske justitsministerium anmoder retten om at afvise forsvar fra Sam Bankman-Fried i FTX-svindelsagen

Det amerikanske justitsministerium har bedt en domstol om at afvise Sam Bankman-Fried’s planlagte forsvar i FTX-svindelsagen. I en juridisk indlevering tirsdag hævder justitsministeriet, at Bankman-Fried’s forsvar, som argumenterer for, at den tidligere kryptoboss handlede efter råd fra tidligere advokater i forbindelse med hans påståede handlinger hos FTX og Alameda Research, er irrelevant og forvirrende.

Advokat Damian Williams hævdede, at Bankman-Fried bedrog Silvergate Bank for at sikre en bankkonto til sit firma, North Dimension, og antydede, at advokaternes involvering kun var relevant, hvis de var klar over hans hensigt om at bruge kontoen til ulovlige formål.

Anklageren fremsatte lignende bemærkninger angående brugen af auto-slettende Signal-beskeder af FTX-personale og udarbejdelsen af låneaftaler, der angiveligt misbrugte kundemidler.

Som svar på indleveringen har Bankman-Fried’s advokat, Mark Cohen, insisteret på, at de allerede har foretaget tilstrækkelige offentliggørelser vedrørende forsvarsstrategien.

Cohen rejste også bekymringer over sin klients forhold i fængslet og erklærede, at de krænkede Bankman-Fried’s forfatningsmæssige rettigheder. Han hævdede, at Bankman-Fried’s adgang til internettet fra fængslet ikke er tilstrækkelig og hæmmer hans evne til at forberede sig til retssagen.

Den tidligere kryptoboss står over for flere anklager om svindel efter sammenbruddet af hans platform i november 2022.

Bankman-Fried fængslet for påstået vidneindblanding

Bankman-Fried, der skal stilles for retten i oktober, blev oprindeligt løsladt mod en kaution på 250 millioner dollars.

Imidlertid blev han genindsat i fængsel i august, efter at have forsøgt at kontakte et vidne og lækket en andet vidnes dagbog til medierne.

Top  Bankrupt FTX and Genesis Agree to Settle Disputes in Bankruptcy Cases

Sidste uge bad hans advokater om en midlertidig løsladelse fra fængslet for at kunne arbejde på hans forsvar med hans advokater i den føderale byret i Manhattan.

I et brev til dommer Lewis Kaplan, der har sagens forvaltning, hævdede Bankman-Fried’s advokater, at deres klient ikke var i stand til tilstrækkeligt at gennemgå de omfattende dokumenter vedrørende hans sag, mens han var tilbageholdt i Metropolitan Detention Center (MDC) i Brooklyn.

Som svar på anmodningen rejste anklagemyndigheden bekymringer om hans overholdelse af kravene i forbindelse med hans planlagte forsvar.

De hævdede, at Bankman-Fried endnu ikke har fremlagt al den nødvendige information vedrørende de råd, han har støttet sig til for sine handlinger.

I mellemtiden står grundlæggeren af FTX også over for nye anklager fra Department of Justice (DOJ), herunder for underslæb af kundemidler.

Ifølge en tidligere indgivet anklageskrift beskyldes Bankman-Fried for at have misbrugt og underslået kundedepoter fra FTX og brugt de stjålne midler til at foretage over 100 millioner dollars i politiske kampagnebidrag forud for de amerikanske midterm-valg i 2022.

Anklageskriftet siger, at selvom Bankman-Fried var godt klar over FTX’s økonomiske mangel, fortsatte han med at bruge de underslåede penge til personlige investeringer, opkøb og kampagnebidrag.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button