AltcoinsKrypto News

San Francisco-baseret crypto-fond får investering på 10 millioner dollars fra canadisk BM Fund

Momentum Capital modtager investering på $10 millioner fra BM Fund

San Francisco-baserede Momentum Capital, der er specialiseret i kryptovalutaer, har sikret sig en investering på $10 millioner fra Canadas BM Fund. Selskabet offentliggjorde i en pressemeddelelse i mandags, at de modtog den nye finansiering i juli i år.

Investeringen vil blive brugt til at udvide Momentum Capitals team og støtte tidlige Web3-projekter. Fonden søger at afdække det næste banebrydende selskab i kryptoindustrien, også kendt som “Apple” inden for kryptovalutaer.

BM Fund-stifter Carmen forklarede, at deres beslutning om at investere i Momentum Capital under nedgangsperioder skyldes fondens dygtighed og præstation.

“Vores beslutning om at investere i Momentum Capital under nedgangsperioder understreger deres enestående dygtighed,” udtalte hun.

Momentum Capital har fokus på Web3-muligheder, når de går ind i næste fase af cyklussen på kryptomarkedet. Fonden lægger vægt på at investere i og støtte Web3-projekter med indbygget værdi.

“Momentum Capital forbliver dedikeret til at investere i og støtte Web3-projekter med indbygget værdi,” udtalte Momentum Capitals Managing Partner Gary.

I fremtiden sigter Momentum Capital mod at fremme globale udviklere inden for Web3-infrastruktur, regionale Web3-muligheder og Web3-applikationer.

Momentum Capital er den direkte investeringsarm for et enkelt familieejet selskab. Siden sin lancering i 2002 som investor inden for mellemstore private aktiver, er Momentum Capital udviklet til et bredt funderet investeringsselskab, der fokuserer på muligheder inden for private aktiver, risikovillig kapital, ejendom og finansielle markeder.

Krypto-fundraising får igen momentum

Momentum Capitals nylige fundraising kommer i lyset af investorer, der igen viser villighed til at investere i kryptoprojekter.

Top  Bitcoin Spot ETF: En potentiel gamechanger for kryptomarkedet og det globale finanssystem

Sidste måned rejste Ethereum (ETH)-infrastrukturtilbyderen Flashbots $60 millioner i deres serie B-finansieringsrunde, som blev ledet af Paradigm, et teknologiinvesteringsfirma baseret i San Francisco.

På lignende vis sikrede crypto-tech- og gaming-startuppen Futureverse $54 millioner i serie A-finansiering for at understøtte sin udvidelse inden for metaverse-området. Finansieringsrunden blev ledet af venturekapitalfirmaet 10T Holdings med deltagelse fra Ripple Labs, skaberen af XRP Ledger.

Den fornyede interesse for krypto-fundraising kommer efter en periode med lav aktivitet for investeringsfonde med fokus på kryptovaluta.

I et tidligere interview i år påstod Mysten Labs-stifter Evan Cheng, at den nylige stigning i finansiering af AI har hindret finansiering af kryptoindustrien.

Cheng forklarede, at AI-startups nu modtager en betydelig del af den risikovillige kapital, der tidligere var øremærket til kryptovalutaer.

Han tilføjede, at tidlige kryptoselskaber stadig kan sikre finansiering, selvom deres værdiansættelser er blevet påvirket af nedgangen i kryptovalutaer.

Dog er det blevet stadig sværere for startups at opnå sen-fase-finansiering, og kun de bedst præsterende selskaber kan få støtte.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button