BitcoinChainlinkEthereumKrypto NewsLitecoin

Schweizer Bank ermöglicht direkte Investitionen in Bitcoin: PostFinance öffnet Tür zur Kryptowährungen durch neues Angebot

PostFinance: Investering i Kryptowährungen

PostFinance er en af de førende finansinstitutioner i Schweiz og en pålidelig partner for mere end 2,5 millioner privat- og erhvervskunder, der ønsker at administrere deres finanser selvstændigt. Takket være digital banking har kunderne nu mulighed for direkte at investere i Bitcoin.

Baggrundsinformation

For knap to år siden annoncerede PostFinance, en datterselskab af det statslige schweiziske postvæsen, starten på et kryptocurrency-projekt. Efterspørgslen efter handels- og opbevaringstjenester for kryptocurrencies var steget markant, og inden for få år blev mere end en milliard schweiziske franc overført fra kundekonti til kryptobørser. Dette motiverede virksomheden til at forberede sit eget tilbud. I samarbejde med kryptobanken Sygnum forberedte PostFinance sig til lanceringen i foråret 2024. Med schweizisk præcision holdt banken sig til tidsplanen, og forleden fik 2,5 millioner kunder for første gang adgang til denne nye aktivklasse.

Tilbudte Kryptowährungen

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Aave
 • Cosmos
 • Bitcoin Cash
 • Compound
 • Chainlink
 • Litecoin
 • Polygon
 • Uniswap
 • Tezos

PostFinance inviterede alle journalister i Schweiz til en præsentation, hvor de fik lov til at teste handlen. Siden i går er de nye funktioner nu tilgængelige for alle kunder. Ifølge PostFinance:

PostFinance bringer som den første systemrelevante bank i Schweiz kryptohandel direkte til deres kunder. Den nemme adgang og lave indgangsbarriere på 50 US-dollar for kryptospareplaner og enkeltopgaver gør denne tjeneste særligt tilgængelig og demokratiser kryptomarkedet for alle.

“Kryptocurrencies udgør en yderligere investeringsmulighed og er her for at blive. En fordel er, at vores 2,5 millioner kunder nu kan investere i kryptocurrencies på deres lokale bank enkelt og sikkert,” siger Philipp Merkt, Chief Investment Officer hos PostFinance.

“Udover de traditionelle investeringsklasser såsom kontanter, obligationer og aktier udgør kryptocurrencies en attraktiv investeringsmulighed inden for alternative investeringer som ejendomme og råvarer.”

PostFinance åbner således døren for kunderne til at udforske verdenen af kryptocurrency og skaber mulighed for at diversificere deres investeringsportefølje på en sikker og enkel måde.

Top  Kryptomarkederne bevæger sig opad: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum og flere stiger i værdi

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Find Chainlink News og opdateringer her

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button