Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SEC dropper sag mod Ripple CEO Brad Garlinghouse og bestyrelsesformand Chris Larsen – XRP stiger med næsten 7 procent

Ripple News: SEC kapituliert - XRP steigt!

SEC dropper anklager mod Ripple CEO og bestyrelsesformand

En anklage mod Brad Garlinghouse og Chris Larsen fra Ripple har kørt siden december 2020. Nu har SEC’s advokater annonceret, at de ønsker at droppe alle anklager mod Ripple CEO Brad Garlinghouse og bestyrelsesformand Chris Larsen. Dette er endnu en sejr for XRP, og kursen reagerer med en stigning på næsten 7 procent.

Det er endnu ikke klart, hvorfor SEC har valgt at droppe anklagen efter næsten tre års proces. Katherine Kirkpatrick, chef for juridiske anliggender hos Cboe Digital, spekulerer dog i, at SEC’s beslutning kan tyde på, at de planlægger at appellere afgørelsen om, at XRP ikke er en værdipapir, tilbage til retssystemet. Til trods for dette viser markedet alligevel en optimistisk reaktion på nyheden og sender XRP-kursen op.

Ripple udtaler sig

Stuart Alderoty, leder af Ripple’s juridiske afdeling, udtaler sig om SEC’s beslutning og kalder den en “kapitulation”. Også Ripple’s CEO Brad Garlinghouse kommenterer på de nye udviklinger og påpeger, at Ripple nu har vundet tre sejre over SEC i retten, mens SEC endnu ikke har fået nogen af deres anklager godkendt.

Status på retssagen

Retssagen mellem Ripple og SEC begyndte i december 2020, da SEC indgav en anklage mod Garlinghouse, Larsen og Ripple, primært på grund af salget af XRP-token, som SEC beskrev som uregistrerede værdipapirer. I juli besluttede en føderal dommer, at XRP ikke er et værdipapir, når det sælges til små investorer.

Selvom SEC er begyndt at vakle, er sagen mod Ripple ikke færdig, og det seneste skridt kan tyde på, at SEC vil appellerer afgørelsen om XRP som værdipapir. Retssagen mellem SEC og Ripple følges stadig med stor interesse af kryptomarkedet og kan skabe en afgørende præcedens for hele altcoin-sektoren. Vi vil fortsat holde dig opdateret, så du ikke går glip af nyheder i sagen.

Exit mobile version