BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

SEC forlænger frist for godkendelse af Ethereum-spot-ETF – Fokus rettes mod vigtig deadline i maj

Die U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) har forlænget fristen for beslutningstagning om Invesco og Galaxy’s Ethereum ETF, som analytikere forventede.

Denne forlængelse vedrører en foreslået ændring af reglerne fra Cboe BZX, som ville tillade notering og handel af fondens aktier.

Beslutningen fra SEC kommer efter offentliggørelsen af den foreslåede ændring af reglerne til høring i Federal Register den 8. november 2023. Den 13. december 2023 fastsatte myndigheden en længere frist for godkendelse og forlængede dermed tidsrammen, inden den kunne godkende eller afvise ændringen, eller indlede en godkendelses- eller afvisningsprocedure.

Ifølge SEC’s seneste ansøgning har de valgt at indlede en godkendelses- eller afvisningsprocedure. Myndigheden har bedt kommentatorer om at komme med input om bekymringer vedrørende forebyggelse af svindel, markedsmisbrug og investorbeskyttelse – emner der var centrale ved godkendelsen af Bitcoin-spot-ETF’er i januar.

Præcise frister er ikke blevet angivet af SEC. De har dog angivet, at kommentarer skal indgives inden for 21 dage efter offentliggørelsen i Federal Register, mens modkommentarer skal indgives inden for 35 dage efter offentliggørelsen i Federal Register.

Mai fortsætter med at være den vigtigste tidsfrist for godkendelse af Ethereum-spot-ETF’er

Mens forlængelsen påvirker tidsplanen for Invesco og Galaxys ETF-forslag, har den ingen indvirkning på de generelle godkendelsesfrister for Ethereum-ETF’er. James Seyffart, ETF-analytiker hos Bloomberg, har bemærket forsinkelsen og fremhævet den 23. maj som en vigtig dato, der udgør VanEcks sidste frist.

Det forventes, at SEC vil træffe beslutning om adskillige lignende forslag på samme tid, muligvis også med frister, der strækker sig ud over VanEcks forslag.

I de seneste uger har SEC udskudt flere andre spot-Ethereum-ETF’er, herunder ansøgninger fra Fidelity den 18. januar, BlackRock den 24. januar og Grayscale den 25. januar. Disse forsinkelser ændrer dog ikke på den overordnede frist, der er sat til maj.

Top  Decred: En decentraliseret kryptocurrency med imponerende vækst

Sandsynligheden for, at SEC godkender en Ethereum-spot-ETF, forbliver usikker. Prognosemarkedet Polymarket estimerer i øjeblikket en 43% chance for godkendelse i maj. Seyffart vurderer sandsynligheden til 60%, mens et medlem af JP Morgan vurderer sandsynligheden til 50%.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button