Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SEC forventes at acceptere kun Bitcoin-ETF’er efter 2024, ifølge John Reed Stark

SEC-Grundlægger: Kun Bitcoin ETF’er vil blive accepteret efter 2024

John Reed Stark, grundlægger og leder af Office of Internet Enforcement hos den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC), har indrømmet, at virksomheden kun vil acceptere Bitcoin-ETF’er efter 2024.

Stark rapporterede i en detaljeret artikel på X, der tidligere var kendt som Twitter, om det nuværende reguleringsmiljø:

I artiklen nævnte Stark en person fra Better Markets, der pegede på problemer med den nuværende udvikling af BTC-ETF’er. Ifølge økonomivagthunden er der i Bitcoin-ETF-området en baggrund af “kunstigt opskruede” investeringsbeløb, der udløses af vilde begivenheder som Washout-investeringer og rentetilpasninger.

Better Markets afslørede også, at den lokale Bitcoin-marked er meget stærk og afhænger af et lille team, der opretholder systemet.

Ifølge Stark førte bekymringerne, som blev fremsat over for SEC angående karakteren af det almennyttige formål, til betydelige sårbarheder i de foreslåede Bitcoin-ETF’er, som kriminelle muligvis kunne udnytte.

Derfor mener Stark, der fungerer som konsulentvirksomhed for cybersikkerhed, at det er urealistisk at forvente, at reguleringsmyndigheden vil acceptere Bitcoin-ETF’er i regionen.

Den tidligere SEC-repræsentant forsikrer desuden, at kryptoreguleringen faktisk er blevet meget partisk, og at det nuværende SEC-kontor er stærkt manipuleret over for demokraterne. Dog kan holdningen hos virksomheden potentiel ændre sig betydeligt efter valgdagen, hvilket antyder, at en republikansk overhoved kan føre til langt mere positive udviklinger for kryptocurrencyet, foreslår han.

Interessant nok begyndte SEC at intensivere sin indsats på kryptomarkedet under Jay Claytons embedsperiode som en republikansk fuldmægtig under den tidligere præsident Donald Trump. Clayton, der offentliggjorde 57 reguleringsaktiviteter mod kryptomarkedet i sin embedsperiode, anbefalede sin efterfølger, Gary Gensler, at godkende Bitcoin-ETF’er.

Hvis republikanerne vinder præsidentvalget i 2024, forventer Stark to forhold, som de vil deltage i: Den nye regering vil markant reducere kryptoforvaltningens aktiviteter ved registreringsbrud og i stedet fokusere på svindel, og derudover vil kryptoinvesteringsinstrumenter som Bitcoin-ETF’er være meget mere tilgængelige.

Den velrenommerede forfatter forestiller sig også, at Hester Pierce, almindelig kendt som “Crypto Mom”, vil erstatte Gensler som ny SEC-formand. Hvis dette faktisk sker, er Stark overbevist om, at flertallet af virksomhedens kryptorelaterede regulering vil blive indstillet, medmindre Pierce’s fjendtlige handlinger ændrer sig.

Mislykket

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version