AltcoinsKrypto News

SEC forventes at godkende Ethereum-Futures ETF’er efter prisnedtur

Ethereum ETF kan snart blive godkendt af SEC

Efter et markedsfald, der fik Bitcoin til at falde til så lavt som 24.000 dollars på derivatbørserne, og som var den største likvidationshændelse siden FTX-kollapset, kom der overraskende nyheder.

Ifølge en eksklusiv artikel fra Bloomberg, som er blevet syndikeret af Yahoo Finance, er SEC angiveligt “klar til at godkende Ether-Futures ETF’er”.

Denne overskrift alene fik Ethereums pris til at stige markant fra sit bundniveau på 1.550 dollars på Binance – den nåede endda 1.465 dollars på Bybit – til lige under niveauet på 1.700 dollars på tidspunktet for skrivningen.

ETH/BTC stiger i øjeblikket med 1% inden for dagen, selvom ETH/USDT stadig er faldet med 6% inden for de seneste 24 timer, hvilket er mere end Bitcoins fald på 7,5%.

Teksten i resten af Bloombergs artikel er dog ikke helt så overbevisende:

“Myndigheden vil sandsynligvis ikke blokere for produkterne, der ville være baseret på futureskontrakter for den næststørste kryptovaluta, ifølge personer, der er fortrolige med sagen. Næsten et dusin selskaber, herunder Volatility Shares, Bitwise, Roundhill og ProShares, har ansøgt om at lancere ETF’er. Det kunne ikke umiddelbart afgøres, hvilke fonde der ville blive godkendt. Embedsmænd har antydet, at flere kunne få tilladelse inden oktober…”

Hvis bekræftelse af en godkendt Ethereum ETF først vil komme i oktober, er der muligvis ikke grund til at fejre endnu, som nogle handlende har kommenteret på sociale medier.

Det skal bemærkes, at hverken en Bitcoin eller Ethereum Futures ETF anses for at være lige så positivt for kryptomarkedet som en spot ETF.

Top  Investorer strømmer til TG Casino presale - Her er hvorfor!

En tidligere SEC-officiel har for nylig udtalt, at det er usandsynligt, at nogen form for Bitcoin ETF vil blive godkendt i nær fremtid, måske ikke før efter 2024.

Ethereum-prisen stiger igen

Salget af Bitcoin blev udløst af nyheden om, at det kinesiske selskab Evergrande havde erklæret sig konkurs, og rygterne om, at Elon Musks SpaceX havde solgt deres Bitcoin-beholdning, som også kan være ukorrekte.

Siden flash-krakket er Ethereum-prisen steget med så meget som 17% på nogle børser og konsolideres nu, mens markedet bearbejder begivenhederne op til dagens afslutning.

Opdatering – Ethereum afsluttede dagen til 1.680 dollars, og Bitcoin lå på 26.610 dollars.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button