Krypto NewsRegulierung

SEC samarbejder med den sydkoreanske regering om at undersøge Terraform Labs’ forretninger efter anklager om krypto-manipulation og bedrageri

Terraform Labs og SEC’s intensiverede undersøgelser

Den amerikanske børsmyndighed, Securities and Exchange Commission (SEC), har forstærket sine undersøgelser af Terraform Labs ved at samarbejde med den sydkoreanske regering for at undersøge virksomhedens aktiviteter nærmere.

Terraform Labs, der er kendt for sin Terra-blockchain og Terra-USD-stablecoin, er blevet underlagt øget granskning på grund af beskyldninger om manipulation af kryptomarkedet og bedrageriske transaktioner, der førte til firmaets sammenbrud.

SEC samarbejder med Sydkorea

Som reaktion på den komplekse situation har SEC fået godkendelse til at samarbejde med Sydkorea om en indgående undersøgelse af Terraform Labs og afhøre Daniel Shin, medstifteren af virksomheden.

Dette samarbejde kommer som følge af en nylig Bloomberg-rapport, der fremhævede SEC’s interesse for vigtige oplysninger fra Chai Corp, et sydkoreansk finansiel selskab ejet af Shin.

Selvom Shin grundlagde Chai Corp i 2019 og havde et tæt forhold til Terraform Labs, splittede de to virksomheder sig i 2020, hvilket er en afgørende faktor i den igangværende SEC-undersøgelse.

I 2022 indledte SEC retssager mod Terra og dets tidligere CEO, Kwon Do-Hyung, og hævdede, at sammenbruddet blev forværret af Do Kwons involvering i en ulovlig kryptoskema, der resulterede i et tab på 40 milliarder dollars.

Beskyldninger mod Terraform Labs og Shin

Terraform Labs benægter enhver form for fejlhandling, men Shin står over for flere bedrageribeskyldninger. Han er beskyldt for at have været involveret i Terraforms aktiviteter og for at have fortiet risici ved investeringer i den mislykkede kryptoplatfom.

I september 2022 udstedte de sydkoreanske myndigheder en arrestordre mod Do Kwon, hvis opholdssted var ukendt i over seks måneder. I 2023 blev han anholdt i Montenegro for rejse under falsk identitet og med forfalskede dokumenter, hvilket resulterede i en fire måneders fængselsstraf.

Top  Dansk narkotikabaron dømt for hvidvask solgte Bitcoins - hvad sker der med pengene?

Do Kwons sag, der udfordres af sydkoreanske og amerikanske anklagere, løber parallelt med den globale indsats fra reguleringsmyndighederne for at afklare kompleksiteten i Terraform Labs-situationen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button