Krypto News

SEC står på randen af at godkende den første Ethereum Futures-baserede ETF

SEC forventes at godkende den første Ethereum-Futures-baserede ETF

Berichten zufolge er den amerikanske børsmyndighed SEC (Securities and Exchange Commission) tæt på at give tilladelse til den første Exchange Traded Fund (ETF), der er baseret på Ethereum-futures.

Ifølge kilder, der er fortrolige med sagen, kan flere virksomheder få tilladelse til at introducere en Ether-futures-ETF. Imidlertid holder SEC sig tavs.

Der ser dog ud til at være ingen indsigelser fra SEC mod disse krypto-ETF’er. Det siges:

“Personer, der er bekendt med situationen, har angivet, at det er usandsynligt, at reguleringsmyndigheden vil blokere produkter, der er baseret på futureskontrakter for den næststørste kryptocurrency.”

Blandt virksomhederne, der ansøger om tilladelse, er Ether Strategy ETF, Bitwise Ethereum Strategy ETF, Roundhill Ether Strategy ETF, VanEck’s Ethereum Strategy ETF, ProShares Short Ether Strategy ETF og Grayscale Ethereum Futures ETF.

Indtil videre forbliver det imidlertid uklart, hvilke virksomheder der får tilladelse.

Denne nyhed kommer midt i en pause i vurderingen af Bitcoin-ETF’er. Flere virksomheder venter spændt på SEC’s svar vedrørende beslutningen om ETF’er, der er direkte forbundet med Bitcoin.

Cathie Wood, CEO for Ark Invest, tror ikke, at SEC vil give tilladelser til individuelle Bitcoin-ETF’er fra virksomheder. Hun sagde, at hvis SEC “vil godkende en Bitcoin-ETF, vil de godkende mere end én ad gangen.”

I mellemtiden venter Ark Invest selv på en beslutning om ansøgningen om en spotpris-Bitcoin-ETF.

Den 30. juni antydede rapporter, at SEC ikke var tilfreds med gennemsigtigheden og oplysningerne i flere indsendelser fra formueforvaltere, der ønskede at lancere en Bitcoin-ETF. Ifølge rapporterne var dokumenterne ikke tilstrækkeligt “klare og omfattende”.

Top  Bitcoin: Bullrun in Sicht - Kurs steigt trotz verfehltem Korrekturziel

Haftungsausschluss

I overensstemmelse med Trust Project’s retningslinjer forpligter BeInCrypto sig til at levere upartisk og gennemsigtig rapportering. Denne artikel har til formål at levere nøjagtig og opdateret information. Det anbefales imidlertid, at læserne selv verificerer fakta og konsulterer en professionel, inden de træffer beslutninger baseret på indholdet.


Følg os for endnu flere oplysninger om krypto på:

Twitter eller følg med i vores gruppe på Telegram.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button