AltcoinsKrypto News

Sei Network erreicht eine Bewertung von 1,8 Milliarden US-Dollar am ersten Tag der Token-Notierung

Sei Network opnår en værdi på 1,8 milliarder dollars på første dag efter token-notering

Den Layer-1-Trading-Blockchain, Sei Network, har opnået en fuldt udvandet værdi på 1,8 milliarder dollars på den første dag efter token-notering. Større børser som Binance, Bybit og Bitget har noteret Sei (SEI) tokenet for netværket den 15. august. På Binance åbnede tokenet til en pris på 0,064 dollars per styk og steg derefter til 0,48 dollars. Ved redaktionens afslutning lå tokenet på 0,18 dollars. Det samlede udbud af SEI er på 10 milliarder, og den første udstedelse er på 1,8 milliarder SEI.

Sei lancerer Beta-phasen af deres Mainnet

Samme dag lancerede Sei Beta-phasen af deres Mainnet. Ifølge udviklerne blev der registreret over 400 millioner transaktioner i Alpha-phasen, og der blev oprettet 7,5 millioner test-wallets. Sei hævder, at deres netværk kan fuldføre transaktioner inden for 0,5 sekunder og kan behandle op til 20.000 transaktioner på én gang. Sei er baseret på Cosmos Software Development Kit og sigter mod at forbedre handelskapaciteten på decentrale børser (DEXs) ved hjælp af deres matching-engine og værktøjer til at forhindre front-runs.

Jeff Feng, medstifter af Sei Labs, udtaler: “Den nuværende Web 3-infrastruktur er ikke skalerbar, overbelastet og stadig for langsom.” Han nævnte også, at der planlægges lancering af 30 Sei-applikationer inden udgangen af året. Ud over andre projekter planlægger DEX SushiSwap at lancere en Perpetual-Futures-børs på Sei-protokollen.

Top  CeFi-hacks dominerede Q2 2024s kryptotab, der udgør 70% af det samlede tab. Find ud af, hvordan dette sammenlignes med DeFi og dets effekt på markedet.

Stor finansiering og økosystem-fond til Sei-netværket

Udviklere, der bygger på Sei-netværket, har adgang til en 120 millioner dollars fond til udvikling af økosystemet. En del af denne fond kommer fra en bidrag på 20 millioner dollars fra børsen MEXC Global i januar. I april hentede virksomheden 50 millioner dollars til deres økosystem-fond gennem Bitget og risikovirksomheden Foresight Ventures. Kun få dage tidligere indsamlede Sei 30 millioner dollars i en finansieringsrunde og blev vurderet til 800 millioner dollars. I august 2022 indsamlede virksomheden 5 millioner dollars i en Seed-finansieringsrunde.

(Artiklen er baseret på de tilgængelige oplysninger og er ikke en opfordring til investering eller støtte til projektet. Se venligst yderligere kilder for at få mere information om Sei Network og dens token-notering.)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button