Krypto News

SEI Network opnår en værdiansættelse på 1,8 milliarder dollars på sin første dag med token-notering

SEI Network opnår en værdiansættelse på 1,8 milliarder dollars på første dag af token-noteringen

Det Layer-1-Trading-Blockchain SEI Network har opnået en fuldt ud fortyndet værdiansættelse på 1,8 milliarder dollars på sin første dag som noteret token.

Betydningsfulde børser som Binance, Bybit og Bitget noterede SEI-tokens fra SEI Network den 15. august. På Binance blev token noteret til en pris på 0,064 dollars per styk og steg til 0,48 dollars. Ved redaktionens afslutning blev token handlet til 0,18 dollars. Det samlede udbud af SEI-tokens er 10 milliarder, mens det oprindelige udbud var på 1,8 milliarder.

Samme dag lancerede SEI også betafasen af deres Mainnet. I løbet af alfafasen blev der ifølge udviklerne registreret over 400 millioner transaktioner på blockchainen, og der blev oprettet 7,5 millioner test-wallets. SEI hævder, at deres netværk kan afslutte transaktioner på 0,5 sekunder og behandle op til 20.000 transaktioner på én gang.

Sei forbedrer handelskapaciteten for decentraliserede børser

SEI bygger på Cosmos Software Development Kit og har til formål at forbedre handelskapaciteten for decentraliserede børser (DEXs) ved hjælp af deres matching-engine og værktøjer til at forhindre front-runs.

Jeff Feng, medstifter af SEI Labs, udtaler: “Den nuværende Web 3-infrastruktur er ikke skalerbar, er overbelastet og stadig for langsom”. Han nævner, at der planlægges lancering af 30 SEI-applikationer inden udgangen af året. Ud over andre projekter planlægger DEX’en SushiSwap at lancere en evigvarende futuresbørs på SEI-protokollen.

Udviklere, der bygger på SEI, har adgang til en fond på 120 millioner dollars

Udviklere, der bygger applikationer på SEI-netværket, har adgang til en fond på 120 millioner dollars til økosystemets udvikling. En del af denne fond udgøres af et tidligere bidrag på 20 millioner dollars fra børsen MEXC Global i januar. I april rejste virksomheden yderligere 50 millioner dollars til økosystemfonden gennem Bitget og risikovirksomheden Foresight Ventures. For bare få dage siden rejste SEI 30 millioner dollars i en finansieringsrunde og blev vurderet til 800 millioner dollars. I august 2022 indsamlede virksomheden 5 millioner dollars i en seed-finansieringsrunde.

Top  DAX lukker lidt ned, men holder sig over 16.900 punkter - svage signaler fra USA kan påvirke markedet

Konklusion

Med en værdiansættelse på 1,8 milliarder dollars på sin første dag som noteret token viser SEI Network sig som en stærk deltager inden for Layer-1-Trading-Blockchain. Med deres Mainnet-betafase og ambition om at forbedre kapaciteten for decentraliserede børser ser det ud til, at SEI har potentiale til at drive innovation inden for blockchain-teknologi.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button