AltcoinsKrypto News

SEI’s lancering og debut på børsen succesfuld, men skuffelse over forsinket Airdrop.

SEI lancerer med succes, men Airdrop forsinkelser skaber skuffelse

Die neue Kryptowährung SEI har haft sin lancering og børsdebut med succes denne uge. Men forsinkelser i den lovede Airdrop af SEI har skabt skuffelse.

SEI er nu live, og den nye kryptocurrency kan med en markedsværdi på godt 350 millioner dollars straks sikre sig en plads lige uden for top 100 af de vigtigste altcoins. Daglige handelsvolumener på over 1 milliard dollars med SEI demonstrerer det store interesse. Verdens største kryptobørs, Binance, havde allerede promoveret SEI gennem deres Launchpool-program, og SEI er allerede blevet noteret på næsten alle større handelsplatforme. Men lanceringen af SEI blev også mødt med misnøje, da den lovede Airdrop ikke blev gennemført som forventet.

På SEIs hjemmeside blev det angivet, at Airdroppen ville blive åbnet ved starten af Mainnet. Men da SEIs Mainnet blev lanceret den 15. august, rapporterede brugere som Nebula Agency, at Airdroppen ikke fungerede. Oprindeligt skulle investorer, der var villige til at overføre altcoins fra økosystemerne Ethereum (ETH), Binance Smart Chain eller Solana (SOL) til SEI, blive belønnet med SEI gennem Airdroppen.

Det tog mere end 24 timer, før SEI Foundation meldte ud på X, at Airdroppen kun delvist ville blive gennemført efter en “opvarmningsperiode”. Der manglede stadig en klar tidsplan. Indflydelsesrige X-konti som Olimpio betragter SEI Airdrop-hændelserne som et “fiasko”. Selv SEIs kanaler på Discord, hvor investorer søgte hjælp, blev midlertidigt fjernet.

Midt i al ærgrelsen over forsinkelserne med SEI Airdrop gik grundlæggende informationer om den nye kryptocurrency næsten tabt. SEI ønsker at være en Layer-1-løsning med anvendelsesområder inden for områder som handel med CO2-certifikater, blockchain-gaming og sociale netværk. Ved lanceringen blev 18 procent af de samlede 10 milliarder genererede SEI frigivet på markedet, og prisniveauet har stabiliseret sig omkring 0,20 dollars indtil videre.

Top  Bitcoin Market Update: Michael Saylor Sells $216M MicroStrategy Stocks for Bitcoin, CleanSpark Launches In-House Trading Desk, and SEC Continues Review of Bitcoin ETF Paperwork

Konklusion: SEI taber tillid i lanceringen på grund af Airdrop-problemer

SEI er ikke den første kryptocurrency, der oplever problemer med en tilknyttet Airdrop ved lanceringen. Arbitrum (ARB) måtte f.eks. erklære et overbelastet netværk ved lanceringen og Airdroppen i marts i år, og der fulgte yderligere negative overskrifter. SEI-teamet og -stiftelsen skal nu være opmærksomme på at håndtere deres kommunikationspolitik professionelt – i sidste ende ønsker de at erobre et multimillionmarked.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button