Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

September: Bitcoin’s historic weak month and potential upcoming events

Is It Too Late to Buy Near Protocol? NEAR Price Skyrockets 37% as Emerging Telegram Crypto Casino Raises $1.6 Million

## September: Den historisk svage måned for Bitcoin

Bitcoin har vist et vedvarende mønster af underperformance i september. Historiske data viser, at Bitcoin har haft negative afkast i ni ud af de sidste 13 september, hvilket gør det til en af de dårligste måneder for kryptocurrency med en gennemsnitlig negativ afkast på 5,36%.

### Tabel over positive september afkast for Bitcoin:
– 2012: +19,8%
– 2015: +2,6%
– 2016: +6,5%
– 2023: +4%

I de fleste andre år har afkastene i september været negative, med bemærkelsesværdige tab såsom -18,3% i 2018, -13,2% i 2014 og -29,9% i 2013. Denne vedvarende nedgang har skabt bekymring for endnu en potentielt nedadgående september.

### Potentielle begivenheder i september
Trods den historiske trend peger Wise Advice på kommende begivenheder, der potentielt kan påvirke Bitcoins præstation i september positivt. To vigtige begivenheder vækker opmærksomhed: FOMC-mødet i Federal Reserve, hvor en mulig rentenedsættelse kunne meddeles, og nyheder relateret til mulig løsladelse af Binance-grundlæggeren Changpeng Zhao (CZ) fra fængslet.

## Indflydelse af FOMC-mødet på Bitcoin

FOMC-mødet, der er planlagt til slutningen af denne måned, er særligt vigtigt. Hvis Federal Reserve beslutter at sænke rentesatserne, kan det styrke Bitcoin og andre risikoaktiver ved at gøre lån billigere og fremme investeringer i spekulative aktiver. Tidligere har rentesænkninger ofte ført til stigninger på kryptocurrency-markedet, da investorer uden for de traditionelle finansmarkeder søger højere afkast.

I mellemtiden kan også rapporter om mulig løsladelse af CZ fra fængslet påvirke markedet. Som tidligere administrerende direktør for Binance, en af verdens største kryptocurrency-børser, vil nyheder om ham være bredt fulgt i branchen på grund af hans betydning i kryptoområdet.

## Markedsperspektiv for resten af 2024

Bitcoin starter september med en nedadgående tendens, sin historisk svageste måned. Med en aktuel kurs på $57.873 oplever hele kryptocurrency-markedet også en nedgang. Ethereum og Binance Coin (BNB) handles lavere, og andre bemærkelsesværdige kryptocurrencies som Solana og Shiba Inu må også lide tab.

Med henblik på det sidste kvartal af 2024 er der dog optimisme for, at en opadgående tendens kunne begynde at tegne sig. Det er værd at bemærke, at den nuværende bullish markedstendens i fjerde kvartal 2023 vandt momentum og fortsatte ind i første kvartal 2024, hvor BTC nåede en ny rekordhøjde.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version