AltcoinsKrypto News

Shiba-Inu forventes at opleve en opadgående bølge, hvis den holder sig over tre kritiske støtteniveauer

Analyst forudsiger Shiba Inu-opsving med tre kritiske støtteniveauer

Shiba Inu, en af de mest lovende memecoins, forventes at opleve en betydelig stigning i kursen, hvis den kan bevare tre vigtige støtteniveauer. På blot få uger forventes SHIB-prisen at stige med 27 procent og nå et niveau på 0,000013 $.

Shiba Inu er i øjeblikket rangeret som nummer 12 i markedskapitalisering blandt kryptokurverne. Ved skrivningen af denne artikel var kursen for SHIB 0,00001 $. I løbet af de seneste 90 og 30 dage er Shiba Inu steget med henholdsvis 11 og 25 procent. Dog er udviklingen over de seneste 24 timer negativ, da kursen er faldet med 4 procent.

Ifølge den anerkendte kryptoanalytiker Michael van de Poppe vil Shiba Inu fortsætte sin opadgående trend, hvis den kan holde sine støtteniveauer. I den uge, der sluttede den 11. august, oplevede Shiba Inu en prisstigning på 16 procent og blev den største vinder blandt de 100 største kryptoassets. Handelsvolumen inden for 24 timer steg også med 65 procent i denne periode, selvom Bitcoin og andre altcoins var i rødt. Dog faldt SHIB-kursen den 14. august, da prisen nåede 0,00000996 $ efter at have nået sit seneste højdepunkt på 0,00001136 $ den 12. august.

Interessant nok var kursfaldet kun kortvarigt, da investorerne øgede deres efterspørgsel efter memecoinen på mandag. Ifølge van de Poppe kunne Shiba Inu på blot få uger nå en værdi på 0,000013 $ baseret på den aktuelle kurs. Dette svarer til en stigning på 27 procent. For at dette kan ske, spiller de kritiske støtteniveauer en afgørende rolle.

Top  Dolce & Gabbana Sagsøgt for Misvisende NFTs

I sin analyse angav van de Poppe støtteniveauerne til at være 0,00000808 $, 0,00000870 $ og 0,00000941 $. Hvis SHIB handles under disse niveauer, vil aktivet bevæge sig i en nedadgående trend.

Andre perspektiver

En anden analytiker observerede også en afvisning af hovedmodstanden søndag og hævdede, at det var første gang i over en uge, at sælgerne dominerede markedet. Analytikeren påpegede også, at RSI på dagens diagram viser en tydelig bearish divergens, hvilket tyder på, at tyre mister kontrollen. I MACD-histogrammet blev det observeret, at det i fire dage har nået lavere højdepunkter, hvilket indikerer, at markedet potentielt kontrolleres af bjørnene, medmindre tyre vender tilbage.

Separate data antyder, at Shiba Inu-samfundet har accelereret forbrændingen af Shiba Inu med en stigning på 282 procent denne uge. Det forventes, at aktivet vil opleve en yderligere stigning på 200 procent. En analytiker, kendt som Kaleo, har også forudsagt, at Dogecoin vil være bullish resten af året og nå en værdi på 0,2 $.

Mange brugere har allerede udtrykt deres utilfredshed med forsinkelsen af Shibarium Mainnet-lanceringen, herunder grundlæggeren af The Gem Pad i en kommentar:

“Vi håber virkelig ikke, at vi bare får et opslagsværk, Shytoshi Kusama. Vi vil alle sammen bare have, at Shibarium Mainnet bliver lanceret.”

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button