Krypto News

Shiba Inu lancerer Shibarium-Mainnet og opnår 21 millioner wallets efter måneders testperiode. Det nye Ethereum-Layer-2-netværk baserer sig på Proof-of-Participation (PoP) og sigter mod at lette interaktionen med den primære Layer-1-blockchain. Projektet tilbyder en decentraliseret, effektiv og billig platform for transaktioner. Shibarium tiltrækker allerede over 100 projekter, men SHIB-tokenet oplever prisfald efter lanceringen. Shibarium kombinerer dezentralisering, interoperabilitet og brugercentreret design for at skabe innovation i Ethereum-økosystemet.

Shiba Inu har netop lanceret Shibarium-Mainnet den 16. august, som er en Ethereum Layer-2-skaleringsløsning. Dette er resultatet af måneders test, som millioner af brugere har deltaget i, og allerede under testfasen blev der registreret 21 millioner wallets på netværket. Med dette nye projekt ønsker meme coin’en at vokse sig større.

Shibarium er baseret på en ny konsensusmekanisme kaldet Proof-of-Participation (PoP), som fungerer ved at udvælge validatorer i forhold til deres beholdning af den pågældende kryptocurrency. Dette gør det muligt at undgå den beregningsmæssige belastning, som Proof-of-Work-systemer kræver. I stedet for at fokusere på beregningstunge opgaver, identificerer PoP de deltagere, der har den største beholdning af kryptocurrency, som validatorer. Dette sikrer ikke kun en høj grad af sikkerhed, men fremmer også en mere retfærdig og effektiv netværksadministration.

For at blive validator skal brugere deponere 10.000 BONE i Shibarium-netværket. Der er reserveret 21 millioner BONE til at belønne både validatorer og delegerede samt dække autoriserede gasgebyrer i Shibarium-økosystemet. BONE-token steg midlertidigt efter Shibarium-annonceringen, men faldt kort efter tilbage til det oprindelige niveau.

Formålet med Shibarium er at lette interaktionen med Ethereum’s primære Layer-1 blockchain. Som en kraftfuld L2-blockchain-løsning muliggør det en problemfri integration og leverer en skalerbar og omkostningseffektiv platform til transaktioner. Ifølge SHIB-udvikleren Kaal Dhairy er transaktionsomkostningerne endda billigere end på Polygon-netværket.

Shibarium fokuserer på nøgleprincipperne om decentralisering og innovation. Shiba Inu’s hovedudvikler, kendt som Shytoshi Kusama, understreger, at ægte innovation kommer fra et fællesskabs- og decentraliseringsperspektiv. Shibarium integrerer disse principper i sin forretningsmodel og lægger vægt på decentralisering, interoperabilitet og brugercentreret design både for blockchain og teknologisektoren som helhed.

Top  Bitcoin stiger over 43.000 dollar: Anleger holen sich wieder Altcoins, während Dogecoin und Solana jubeln

Dezentralisering opretholdes i det nye L2 Shibarium gennem validator- og delegeringsaspekterne. Den egentlige innovation ligger dog i governance-rammen og charten, der styrer teknologi, samfund, sikkerhed og innovation i økosystemet. Shytoshi Kusama forklarer, at Shibarium’s anvendelse i systemstyring, selvstændighed i identitet, kvalitetsmedlemskab (Shibizenship), metaverse som territorium og samarbejde med ligesindede bidrager til dekonstruktionen af konceptet “nation” og genskabelsen i decentraliseringsånden.

Shiba Inu opnåede stor popularitet under bull markedet i 2020-2021 og overhalede endda kortvarigt den originale meme- kryptocurrency, Dogecoin. Virksomheden kunne dog ikke fastholde sine gevinster og mistede over 80% af sin værdi under kryptomarkedsnedturen. Shiba Inu-samfundet lod sig dog ikke afskrække og opbyggede et decentraliseret økosystem omkring kryptocurrencyen. Projektet omfatter nu den decentraliserede børs, ShibaSwap, den native token, BONE, samt et metaverse og et web3-spil.

I forventning om lanceringen af Shibarium nåede SHIB-prisen et nyt 9-ugers højdepunkt. Men nu ser det ud til, at investorerne sælger nyheden, da kurven faldt med 6,42% inden for de sidste 24 timer. Dog skyldes faldet også, at ETH til en værdi af 1,7 millioner dollars blev fanget i en brokontrakt.

Før lanceringen af Mainnet bemærkede Shytoshi Kusama, at L2-løsningen allerede har vundet stor opbakning fra nye projekter. Han postede et screenshot på X (tidligere Twitter), som viste, at mere end 100 projekter allerede bruger Shiba Inus L2-løsning.

Vil du have flere oplysninger om krypto? Følg os på Twitter eller deltag i vores Telegram gruppe.

Ansvarsfraskrivelse

I overensstemmelse med retningslinjerne for Trust Project forpligter BeInCrypto sig til at levere upartisk og gennemsigtig rapportering. Artiklen har til formål at levere nøjagtige og opdaterede oplysninger, men læserne opfordres til at kontrollere fakta uafhængigt og konsultere en specialist, før de træffer beslutninger baseret på indholdet.

Top  Der Meme Kombat Kurs steigt: Prognose sieht Verzehnfachung bis 2027 vor

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button