AltcoinsKrypto News

Shiba Inu og Dogecoin lider af dårlig performance efter Shibarium-startproblemer

Shiba Inu lider af dårligste performance efter broblem med Shibarium Hovednet

Shiba Inu er blevet den memecoin med den dårligste performance på markedet, efter at der opstod et broblem med broen efter lanceringen af Shibarium Hovednettet.

Bone, en token forbundet med Shibarium-projektet, har oplevet en betydelig nedgang på 30 procent i løbet af de sidste syv dage.

Krypto-fællesskabet, der allerede kæmper med hyppige nedgange i de vigtigste aktiver på markedet, har øget investorernes bekymringer med Shiba Inu og Dogecoins seneste fiaskoer. I løbet af fredagens handelstimer oplevede Shiba Inu et fald på 12 procent inden for 24 timer og blev dermed memecoin med den dårligste performance på markedet. Ved afslutningen af denne artikel havde aktivet en nedgang på 22 procent over de sidste syv dage. Dogecoin er sammenlignende faldet med 16 procent, og PEPE er faldet med 17 procent inden for samme tidsperiode.

Dette er en chokerende udvikling i lyset af den forventede reaktion på og lanceringen af Shibariums Ethereum Layer-2-løsning. Tidligere fiaskoer inkluderede et fald på 6,2 procent for Shiba Inu i løbet af de sidste 24 timer og et fald på 8 procent for Dogecoin.

Årsagen til den svage performance

Denne nedgang er blevet forbundet med broproblemer ved lanceringen af Shibarium. Ifølge data fra Shibariumscan blev transaktioner suspenderet i mere end fem timer. Der rapporteres om en bruger, der forsøgte at foretage en transaktion på 954 ETH, svarende til ca. 1,7 millioner dollars, samt yderligere 750.000 dollars i Bone. Det er bekræftet, at flere transaktioner har været i stand-by i Shibarium-netværket i mere end 9 timer.

Top  Storbritanniens finansielle tilsynsmyndighed dedikerer en tredjedel af sine specialister til at overvåge kryptoaktiver i 2023

En af de cirkulerende skærmbilleder viste, at Shibarium-brugere havde et teknisk problem med blokscanning, hvilket forhindrede dem i at kontrollere deres balance via RPC (fjernprocedurekald).

Teknikere har forklaret, at de nuværende begivenheder skyldes problemer med vurdering og henting af oplysninger om overførte tokens inden for Shibarium-netværket. Skærmbilledet inkluderer også en kommentar fra Shiba Inu’s chefudvikler, Shytoshi Kusama:

“Vi har rodet godt og grundigt i det. Vi kan ikke genoprette ETH-bridgen.”

Hvad betyder Shibarium for økosystemet?

Shiba Inus overgang fra blot at være en memebeskrivelse til et teknisk orienteret projekt blev knyttet til introduktionen af Shibarium. Testnetværket nåede ud til tegnebøgerne hos over 21 millioner brugere. Fokus lå på høj transaktionshastighed til lavere omkostninger.

Kusama gav yderligere forklaringer om projektet:

“Mange inden for tech-verdenen, både inden for og uden for blockchain, lover ‘alt-apps’ og fuld brugerinteraktion inden for verdenen af ideer, varer, tjenesteydelser og andre muligheder. En sådan påstand skal dog nødvendigvis begynde et sted med fællesskab og decentralisering. Som en del af en af de mest populære kryptokurver på planeten lever Shibarium ved skillelinjen mellem disse to principper på en måde, der undslipper de fleste andre teknologier og endda mange andre blockchains.”

Ved afslutningen af denne artikel blev Shiba Inu handlet til $0,000008 og gjorde små fremskridt med en stigning på 0,42 procent i den sidste time for at genvinde sin mistede værdi. Bone, det andet token forbundet med Shibarium-projektet, har også kæmpet og er faldet med 30 procent inden for de sidste syv dage og handles til $1,19. Inden for de sidste 24 timer er Bone faldet med 3 procent.

Top  SEC udsteder en subpoena til PayPal over ny stablecoin, PYUSD

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button