AltcoinsKrypto News

Shiba Inu oplever betydelig prisstigning efter forventet lancering af Shibarium

Shiba Inu oplever opadgående kurs

Det længe ventede lancering af Shibarium, en innovation forbundet med Shiba Inu, har været genstand for spekulation i flere måneder, men den faktiske lancering mangler stadig. Dog har en nylig meddelelse fra hovedudvikleren af projektet givet en glimt af håb om en kommende udgivelse, hvilket har ført til en markant stigning i værdien af SHIB-tokens siden begyndelsen af august.

Shiba Inu, ofte repræsenteret ved ticker-symbolet SHIB, har oplevet en lovende kursudvikling i de seneste uger, som det anerkendte dataanalysefirma Kaiko fremhævede. Deres data viser en markant stigning i SHIB-værdien med 25% siden den 1. juli. En nærmere undersøgelse af SHIB’s daglige diagram afslører et bemærkelsesværdigt mønster: På trods af en midlertidig nedgang på 12,9% den 10. juni formåede token at komme sig kraftigt og opnå en imponerende stigning på over 40%.

Især august har været en måned med stærk vækst for SHIB, hvor der blev registreret en stigning på næsten 15% inden for en enkelt handelsperiode. Denne opsving markerer den tydeligste stigning i næsten fem måneder. Indtil nu har SHIB fastholdt sin opadgående dynamik og registreret en yderligere værdistigning på 2%. Denne opadgående trend understreges af Relative Strength Index (RSI), en indikator der ofte bruges til at måle styrken af prisbevægelser.

I sin stræben efter højere værdier har SHIB’s værdibevegelse forsøgt at overgå sin lange glidende gennemsnit (markeret af den blå linje), som har fungeret som modstandspunkt. På den anden side har den korte glidende gennemsnit (markeret af den gule linje) fungeret som dominerende støtte.

Den seneste værdistigning for SHIB skyldes en afgørende udmelding fra hovedudvikleren Shytoshi Kusama den 31. juli. Kusamas meddelelse antydede den forestående lancering af Shibarium og understregede behovet for “at præge den resterende beholdning af BONE og opgive BONE-kontrakten”.

Top  VanEck lancerer ny platform SegMint og fordyber sig yderligere i krypto-verdenen

En dybere indsigt i Shiba Inu’s Shibarium-projekt, analyseret gennem Puppy Scan, afslørede en midlertidig ophør af sporingen af transaktioner på testnettet. Inden denne afbrydelse registrerede L2-testnettet konsekvent gennemsnitligt 250.000 daglige transaktioner. Denne igangværende transaktionsaktivitet summede samlet set til over 35 millioner transaktioner, ledsaget af tilstedeværelsen af mere end 17 millioner wallets på platformen.

Selvom de præcise grunde til pausen i transaktionsopsporingen stadig er ukendte, kunne en plausibel forklaring være den kommende lancering af beta-versionen af Shibarium.

Da SHIB i august oplevede en stigning i transaktionsvolumen og nåede et niveau, der ikke er blevet set i over en måned, viste metrikken for aktive adresser ikke den samme modstandsdygtighed. Siden månedens start har der været en nedgang i antallet af aktive adresser, og ved deadline var antallet af aktive adresser 114.000.

Samlet set har den vedvarende forventning til lanceringen af Shibarium givet ny fremdrift for værdien af Shiba Inu. I august har der været imponerende pris- og transaktionsstigninger for SHIB, ledsaget af udviklinger fra hovedudvikleren. Dog giver faldet i antallet af aktive adresser en differentieret perspektiv og understreger de forskellige dynamikker, der påvirker Shiba Inus rejse i kryptolandskabet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button