AltcoinsKrypto News

Shiba Inu prisprognose: Kan SHIB nå $1 i tyreforretningen, når den stiger med 4%?

Prisen på Shiba Inu stiger med 4% – Kan SHIB nå $1 i tyrefladen?

Prisen på Shiba Inu (SHIB) er steget med op til 4% i dag, og bevæger sig nu mod $0.00001003, mens kryptomarkedet som helhed kun bevæger sig minimalt inden for de sidste 24 timer.

SHIB er nu steget med 16% i løbet af den sidste uge og med 33% i løbet af de sidste 30 dage. Den snarlige fulde lancering af Shibarium lag-to-netværket, der hjælper med at booste meme-tokenet efter en række forsinkelser, har bidraget til denne fremgang.

Med Shibarium forventes det, at brugen af SHIB og udvidelsen af Shiba Inu-økosystemet vil stige, og det er sandsynligt, at altcoinen vil opleve endnu mere vedvarende vækst.

Shiba Inu prisprognose, mens SHIB stiger med 4% – Kan SHIB nå $1 i tyrefladen?

SHIB’s diagram og indikatorer er i øjeblikket i en meget sund position, og meme-tokenet ser ud til at være en af ​​de stærkeste kryptokurver på markedet lige nu.

Efter en stigning og derefter et fald sidste uge, stiger relativ styrkeindeks for mønterne (lilla) igen mod 70, hvilket indikerer en stærk købmomentum, der endnu ikke er blevet for meget.

SHIB’s 30-dages bevægelige gennemsnit (gul) ser også meget godt ud, med indikatoren, der stiger yderligere over møntens 200-dages gennemsnit (blå), hvilket igen viser, at nye købere fortsætter med at presse mønten opad.

Selvom det er svært at sige, hvor længe SHIB’s styrke vil fortsætte, er det ret sikkert at sige, at den har konsolideret sig omkring nye, højere niveauer, da dens støtteniveau (grøn) viser konstant vækst i de sidste par uger.

Top  Japan’s Largest E-commerce Platform, Mercari, to Accept Bitcoin Payments from June

Årsagen til al denne positivitet er, at det virkelig ser ud til, at det længe ventede Shibarium lag-to-netværk er ved at blive fuldt udgivet inden for de næste par dage eller uger, da udvikleren Shytoshi Kusama i slutningen af juli offentliggjorde, at han og hans kolleger var ved at “gøre klar til lanceringen” af platformen.

Dette opslag har sammen med andre kommentarer og hints medvirket til at øge spændingen omkring SHIB i de seneste uger. Forventningerne er dog blevet yderligere øget af nyere opdateringer.

Især afslørede udviklerne i går, at der er indgået mindst tre betydelige partnerskaber i forbindelse med Shibarium, hvilket tydeliggør, hvordan lag-to-netværket sandsynligvis vil øge brugen af ​​Shiba Inu og adoptionen af ​​SHIB.

I kombination med Shibacals (NFT-baserede samlerting), som også snart forventes at blive frigivet, kan Shiba Inu opleve stor vækst i de kommende måneder, især hvis SHIB: The Metaverse lanceres mod slutningen af ​​året.

Som sådan er det sandsynligt, at SHIB vil stige til $0.0000150 i de næste par måneder, før den potentielt når $0.000020 eller $0.000030 i december.

Når Shiba Inu møder Barbie

Det er muligt, at lanceringen af ​​Shibarium allerede er prissat markedet, hvilket betyder, at yderligere vækst sandsynligvis vil være gradvis og direkte resultat af organisk adoption og brug af SHIB.

Med andre ord kan SHIB kun opleve gradvis fremgang i de kommende måneder, hvilket måske skuffer erhvervsdrivende, der søger kortsigtede gevinster.

Imidlertid er der mange lovende nye altcoins og meme-tokens på markedet samt forsalgs-tokens, der kunne eksplodere, når de bliver opført på børser.

En af de mest interessante er Shibie (SHIBIE), en ny ERC-20-mønt, der kombinerer Barbie- og Shiba Inu-memeverdenerne.

Top  Er Saudi Arabien og Qatar på vej til at købe en million Bitcoin? Spekulationer og mulige konsekvenser

Trods at være startet kun sidste uge har SHIBIE’s forsalg allerede indsamlet over $300.000, hvilket repræsenterer over 60% af salgets hard cap ($500.000).

Salget forventes derfor at afslutte meget snart og give potentielle nye investorer kun en begrænset periode til at få fat i noget SHIBIE til det, der sandsynligvis vil være en stor rabat.

Forsalget tilbyder meme-tokenet til $0.000167, hvor 60% af SHIBIE’s samlede forsyning på 2.107.202.300 er allokeret til salget.

Dette gør SHIBIE til en meget decentraliseret kryptocurrency, især for en meme-token, og i kombination med dets legende memes og markedsføring er det sandsynligt, at det vil lykkes med at samle et bredt og sundt fællesskab af indehavere.

Nye købere kan erhverve sig noget SHIBIE, før det bliver udsolgt, ved at besøge Shibie’s officielle hjemmeside og tilslutte deres software-tegnebøger.

SHIBIE vil blive noteret på handelsplatforme, så snart salget slutter, hvilket sandsynligvis vil være inden for de næste par uger.

Besøg Shibie nu

Disclaimer: Kryptovaluta er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel gives udelukkende til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button