AltcoinsKrypto News

Shiba Inu Token og dets økosystem-tokens oplever store tab efter lanceringen af Shibarium

Shiba Inu (SHIB), $LEASH og $BONE kæmper efter lancering af Shibarium

Shiba Inu-token (SHIB) og dets tilhørende tokens $LEASH og $BONE har oplevet en hård nedtur torsdag med en turbulent lancering af Shiba Inus Shibarium, en layer-2 Ethereum scaling-løsning.

Udviklerne af Shiba Inu lancerede den offentlige alpha-version af deres blockchain, der fremover vil blive anvendt som infrastrukturen for hele Shiba Inu-økosystemet, i onsdags.

Rapporter cirkulerede imidlertid hurtigt om problemer med at overføre midler fra Ethereum til layer-2 blockchain.

Shytoshi Kusama, Shiba Inus førende udvikler, har sidenhen udsendt en blogpost, hvor han modvirker FUD og skynderligheder og henviser til “vanvittig trafik” som årsagen til protokollens svingende start. Trods dette har både $SHIB, $LEASH og $BONE ikke formået at komme sig.

$SHIBA handles for øjeblikket cirka 7,5% lavere torsdag og ligger på nuværende niveauer omkring $0,0000085, en nedgang på cirka 25% i forhold til sidste uges højdepunkter over $0,0000011.

$LEASH var i mellemtiden cirka 8% lavere nær $450 og er faldet over 33% i forhold til de tophøjder, det ramte for tre dage siden på omkring $690.

Endelig var $BONE cirka 10,5% lavere torsdag og ligger for nuværende omkring $1,20, en nedgang på cirka 33% i forhold til dens tidligere månedlige højdepunkter.

Shibarium-protokollens ufuldkomne start, sammen med en “sell-the-fact” reaktion på protokollens lancering efter en stor hype tidligere på måneden, er imidlertid ikke det eneste, der holder Shiba Inu-økosystemets tokens nede.

Det bredere kryptomarked er under et hårdt salgspress torsdag, efter at Bitcoin (BTC) og Ether (ETH) faldt igennem nøglemodstandsniveauer.

Top  Solana når 91M daglige transaktioner og overgår Ethereum

Her er tre alternative Shiba Inu (SHIB) tokens du kan overveje at købe torsdag, da meme-tokenets pris kollapser.

Wall Street Memes (WSM)

Wall Street Memes, en af internettets mest magtfulde detailinvestorer-communities, der har over 1 million følgere på tværs af alle sine sociale medieplatforme og hjalp med at pumpe meme-coin-maniaen, der gjorde et stort Wall Street-hedgefond konkurs i 2021, bevæger sig nu i den kryptomæssige verden.

Wall Street Memes lancerer sin helt egen meme-coin og har allerede rejst imponerende $24,6 millioner, som vil blive brugt til marketing og opbygning af hype omkring projektet.

Midlerne er allerede sat i anvendelse – nogle af kryptoindustriens mest indflydelsesrige personer og analytikere har promoveret møntens potentiale, og scenen er sat for en stor pumpe, når $WSM-tokenet lanceres på tier-et børser inden for blot 40 dage.

Køb $WSM her.

Sonik (SONIK)

En helt ny meme-coin ved navn Sonik Coin (SONIK) er netop blevet lanceret i en forsalg og har på blot sin første dag rejst tæt på $100.000 i midler.

Token er baseret på SEGA’s bestsellende, milliard-dollar Sonic-franchise, der selvfølgelig drejer sig om hovedpersonen Sonic the Hedgehog.

50% af projektets tokens vil være tilgængelige i en forsalg, der sigter mod at rejse lidt over $2 millioner, hvoraf 40% af forsyningsmængden er dedikeret til staking-rewards til dem, der HODL’er og staker deres tokens.

De sidste 10% er dedikeret til likviditet.

Køb $SONIK her.

Launchpad xyz (LPX)

Launchpad xyz er i gang med at bygge en altomfattende web3-platform, der skal guide både nybegyndere og kryptoproffer gennem den komplekse, men yderst profitable verden af krypto-handel og investering.

Top  IOTA Stiftungschef freut sich über neuen Vorstand, aber kann Abwärtstrend gestoppt werden?

Platformen, der håber at bringe de næste 10 millioner web3-brugere om bord, er også ved at udvikle værktøjer til at gøre det nemt at navigere på NFT-markeder, web3-metaverdenen og play-to-earn-gaming-verdenerne.

Launchpad xyz har i øjeblikket en forsalg af sin native $LPX-token, der vil blive brugt til at få adgang til dets premium-funktioner og har allerede rejst over $1,3 millioner.

Følg Launchpad xyz på Telegram for tidlig adgang til platformens suveræne handelssignaler, som allerede har givet investorer ekspotentielle gevinster.

Køb $LPX her.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button