AltcoinsKrypto News

Shiba Inu’s nyeste milepæl: Stigning i antallet af nye SHIB-adresser og evalueringshop.

Shiba Inu’s neuester Meilenstein

Den populære kryptocurrency-meme Shiba Inu (SHIB) har i den seneste tid tiltrukket opmærksomheden fra både investorer og entusiaster. Nu, da countdownen til starten af Shibarium begynder, er Shiba Inu-økosystemet tæt på at nå endnu et vigtigt milepæl.

Det seneste måned har været yderst spændende for SHIB-token, da memecoin’en oplevede en aktivitetsbølge, der toppede i juli.

Hvad der virkelig er bemærkelsesværdigt, er stigningen i antallet af nye SHIB-adresser. Med en imponerende mængde på 3,54 millioner bekræftede adresser ifølge dataanalyseplatformen IntoTheBlock har SHIB-tokenet etableret sig som en kraft, der skal regnes med inden for kryptoverdenen.

I løbet af den seneste måned har kryptocurrency-økosystemet oplevet en bemærkelsesværdig ugentlig stigning på 115% i antallet af nye SHIB-adresser. Dette fænomen viser ingen tegn på at aftage, som en stigning på 14,18% i antallet af nye adresser alene i løbet af de sidste syv dage viser.

Denne præstation er et bevis på kryptocurrencyets vedvarende tiltrækkende og voksende betydning. Siden sin lancering for tre år siden har Shiba Inu vundet momentum, og denne seneste udvikling markerer et afgørende øjeblik på dens vej.

Shiba Inu oplever en vurderingsstigning

Fænomenet Shiba Inu (SHIB) udvikler sig fortsat med en fascinerende dynamik, især når det kommer til evalueringen målt i USD. Der er observeret en stigning på 52,65% i saldiene for adresser, der holder SHIB-token i værdiområdet 1 til 10 mio. USD.

Denne markante stigning tyder på den voksende forventning til den kommende udgivelse af Shibarium, Shiba Inus Layer-2-blockchain. Alle øjne er i øjeblikket rettet mod den kommende udgivelse af Shibarium, som forventes at finde sted enten den 15. eller 16. august.

Top  Ny kryptovaluta lanceres af Easy Crypto og Labrys i New Zealand

Det forventes, at dette afgørende øjeblik vil have vidtrækkende konsekvenser for Shiba Inu-økosystemet. Introduktionen af Shibarium vil øge nytteværdien af SHIB-token og potentielt tiltrække flere brugere og likviditet til økosystemet.

Mislykket.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button