Krypto News

Shibarium er nu live og optimalt skaleret – over 65.000 wallets og 350.000 transaktioner

Shibarium er live og klar til at skalere

I en ny blogpost annoncerede Shytoshi Kusama, den ledende udvikler af Shiba Inu, i dag, at Shibarium nu er live og fungerer optimalt. Kusama erklærede følgende:

“Shibarium er LIVE og fungerer godt! Nu hvor vi har bevist, at alle midler er sikre (som vi har sagt) og at Shibarium er klar til prime time, vil vi åbne vores kanaler igen.”

Netværket har ifølge de seneste statistikker allerede over 65.000 tegnebøger og har behandlet 350.000 transaktioner. Mangfoldigheden af tokens, der bliver brugt på Shibarium, er åbenlys, hvor Kusama bemærkede en blanding af “sjove, usædvanlige og til tider grænseoverskridende tokens.” Han tilføjede optimistisk:

“Blandt disse tusindvis af tokens vil vi se, hvilke der vil komme øverst.”

Kusama tog også et øjeblik for at reflektere over Shiba Inu-fællesskabets modstandsdygtighed og beslutsomhed ved at citere Ryoshi:

“Dem, der bygger i nedgang, vil vinde i opgang.” Han udtrykte sin dybe taknemmelighed over for Polygon-teamet, især Sandeep Naiwal, for deres ubøjelige støtte i vanskelige tider.

“Lige efter begyndelsen af ​​hændelsen ringede jeg til Sandeep fra Polygon, og uden tøven hjalp han mig med at stille ekstra ressourcer til rådighed for at sikre en perfekt afslutning på situationen,” afslørede Kusama.

SHIB’s chefudvikler understregede også, at det er planlagt, at SHIB-, Leash- og WEth-udtag via broen tager mindst 2 checkpoints (45 minutter til 3 timer), og BONE-udtag kan tage op til 7 dage.

Ifølge data fra Shibariumscan.io behandlede netværket 132.739 transaktioner den 25. august, hvilket er den højeste aktivitet siden genstarten den 24. august. Dog oplevede netværket en nedgang i transaktioner i weekenden: 78.870 transaktioner lørdag og 40.433 søndag.

Top  Banker, lande og ETF'er holder 15 procent af alle Bitcoins - ny rapport viser.

Det skal bemærkes, at der opstod problemer ved den første lancering af Shibarium den 16. august, som stoppede blokproduktionen. Men det ser ud til, at teamet har løst disse problemer og dermed skabt forudsætningerne for en potentielt transformerende periode for Shiba Inu-økosystemet.

SHIB Kursanalyse

Shiba Inu-tokenet (SHIB) har oplevet en rutsjebanetur, især efter den oprindeligt vanskelige start af Shibarium. Efter at have nået en fire måneders høj på $0,00001134 den 12. august faldt tokens prisen. I øjeblikket handles SHIB under alle vigtige glidende dagsgennemsnit, hvor 50-dages EMA fungerer som et imponerende modstandsniveau.

I løbet af de sidste 11 dage har der været tre mislykkede forsøg på at bryde igennem 50-dages EMA. Dette har ført til en række fem røde daglige lys, der antyder en nedadgående stemning.

Genindførelsen af ​​Shibarium kan fungere som en katalysator for SHIB-kursen. Med nye anvendelser og potentialet for øget SHIB-forbrænding kan bullerne finde ny styrke i de kommende dage.

Samlet set kan det siges, at den vellykkede genstart af Shibarium er en positiv udvikling, men SHIB-kursen skal overvinde flere udfordringer, før en opadgående trend kan bekræftes. De kommende dage bliver afgørende for, om Shibariums operationelle succes kan omdannes til en opadgående dynamik for SHIB.

Mere om SHIB:

  • Shiba Inu Coin Prognose: Sådan kan SHIB udvikle sig
  • Shiba Inu købe: De bedste platforme på test
  • Sikker investering: Køb Shiba Inu Coin med PayPal
  • Find den rigtige Shiba Inu Wallet
  • Hvad er Shiba Inu Coin egentlig?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button