AltcoinsKrypto News

Shibarium nu live og klar til prime time: Over 65.000 wallets og 350.000 transaktioner på netværket

Shibarium er nu live og skalerer optimalt

I en ny blogpost annoncerede Shytoshi Kusama, den ledende udvikler af Shiba Inu, i dag, at Shibarium nu er live og skalerer optimalt. Kusama udtalte:

“Shibarium er LIVE og fungerer godt! Nu hvor vi har bevist, at alle midler er sikre (som vi har sagt) og at Shibarium er klar til prime time, vil vi åbne vores kanaler igen.”

Ifølge de seneste statistikker har netværket allerede behandlet over 65.000 tegnebøger og 350.000 transaktioner. Mangfoldigheden af tokens, der bliver brugt på Shibarium, er tydelig, hvor Kusama bemærkede en blanding af “sjove, usædvanlige og til tider stødende tokens”. Han tilføjede optimistisk:

“Blandt disse tusindvis af tokens vil vi se, hvilke der vil komme til tops.”

Kusama tog også et øjeblik til at reflektere over Shiba Inus fællesskabs modstandsdygtighed og beslutsomhed ved at citere Ryoshi:

“Dem, der bygger i nedturen, vil vinde i opgangstiderne.”

Han udtrykte også sin dybe taknemmelighed over for Polygon-teamet, især Sandeep Naiwal, for deres urokkelige støtte i svære tider.

“Kort efter starten af hændelsen ringede jeg til Sandeep fra Polygon, og uden tøven hjalp han mig med at levere ekstra ressourcer for at sikre en perfekt løsning på situationen”, afslørede Kusama.

Den øverste udvikler af SHIB understregede også, at det er planlagt, at det vil tage mindst 2 checkpoints (45 minutter til 3 timer) for SHIB, Leash og WEth-udtagningsprocessen via broen, og op til 7 dage for BONE-udtagningsprocessen.

Ifølge data fra Shibariumscan.io behandlede netværket 132.739 transaktioner den 25. august, hvilket er den højeste aktivitet siden den offentlige genstart den 24. august. Dog oplevede netværket et fald i transaktionerne i løbet af weekenden: 78.870 transaktioner lørdag og 40.433 søndag.

Top  BlackRock revolutionerer Krypto-landskabet med tokenisering af Real World Assets på Ethereum-Blockchain

Det er værd at bemærke, at der var problemer ved den første lancering af Shibarium den 16. august, hvilket stoppede blokproduktionen. Det ser dog ud til, at teamet har løst disse problemer og dermed har skabt betingelserne for en potentiel transformerende periode for Shiba Inu-økosystemet.

SHIB Kursanalyse

Shiba Inu Token (SHIB) har haft en rutsjetur, især efter den indledende vanskelige start på Shibarium. Efter at have nået en fire måneders høj på $0,00001134 den 12. august faldt tokenens pris. I øjeblikket handles SHIB under alle vigtige glidende dages gennemsnit, hvor 50-dages EMA fungerer som et imponerende modstandsniveau.

I løbet af de sidste 11 dage har der været tre mislykkede forsøg på at overstige 50-dages EMA. Dette har resulteret i en række af fem røde daglige lys, der tyder på en bearish stemning.

Genindførelsen af Shibarium kan fungere som en katalysator for SHIB-kursen. Med nye anvendelsesområder og potentialet for øget SHIB-brænding kan bøllerne finde ny styrke i de kommende dage.

I sammenfatning kan det siges, at den vellykkede genstart af Shibarium er en positiv udvikling, men SHIB-kursen skal stadig overvinde flere hindringer, før en opadgående trend kan bekræftes. De kommende dage vil være afgørende for, om Shibariums operative succes kan omdannes til en opadgående dynamik for SHIB.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button