AltcoinsKrypto News

Shibarium: Shytoshi Kusama kündigt bevorstehenden Start der neuen Plattform an

Shytoshi Kusama annoncerer snart lanceringen af Shibarium

Shytoshi Kusama, chefudvikler for Shiba Inu og verdensmester i at annoncere annonceringer, har endnu engang annonceret den kommende lancering af Shibarium.

Kusama talte om kommende partnerskaber, herunder et i August, og understregede samtidig vigtigheden af det levende samfund.

Shiba Inus chefudvikler, Shytoshi Kusama, er kendt for at lave mystiske antydninger, og han har gjort det endnu engang. Denne seneste antydning giver endnu mere spekulation om den kommende lancering af Shibarium.

Kusama postede den korte besked:

“En ligning for mine matematikelskere. Jeg vil ikke forlænge den:
Shib > X #shibarium #verysoon #betterthanx pic.twitter.com/ytkXmLmnqi

  • Shytoshi Kusama™ (@ShytoshiKusama) 9. august 2023″

Den korte, højre-pil “>”” betyder i matematik, at det, der er til venstre for pilen, er større end det, der er til højre for den. Så udsagnet er altså “SHIB er større end X”, og sætningen over “Jeg vil ikke forlænge den” er en stikpille til – du ved nok. Faktisk er “forlænge” en sjældent brugt synonym for “forlænge”.

På grund af sit gådefulde indhold har opslaget fanget interesse fra Shiba Inu-samfundet. Især hashtags som “shibarium” og “verysoon” bliver af nogle tilhængere fortolket som en antydning af en forbindelse til den kommende lancering af Shibarium.

Beskeden refererer også til Elon Musk, ejeren af X. Som reaktion herpå kritiserede en bruger hovedudvikleren af Shiba Inu for ikke at have angivet en præcis dato for lanceringen af Shibariums hovednetværk. Kusama svarede ved at opfordre kritikeren til at fokusere på det matematiske aspekt i beskeden.

Top  Hong Kong Fintech Company Plans to Tokenize Gold Assets and Enter ETF Market

Tilhængere har allerede forskellige mulige fortolkninger i gang. Nogle antager, at opslaget kan antyde lanceringen af Shibarium den 11. august, da det er det næste tal efter 10 (repræsenteret i romertal som X). Andre spekulerer i, om den 17. august kan være datoen, der falder sammen med dagen efter Blockchain Futurist Conference.

Der siges, at onde tunger har hævdet, at Kusama ikke har en kalender, og hvis han alligevel gør, så er det Maya-kalenderen, som står til at ende vores tidsregning i år 9898; dog kan Kusama selv i dette tilfælde tage sig tid med en Shibarium lanceringsdato.

Spekulationer om partnerskab i august

Før dette indlæg afslørede Kusama i Shibarium-communityets officielle Telegram-gruppe, at SHIB-økosystemet var tæt på at indgå tre flere partnerskaber. Som han forklarede drejer det første sig om “tør blæk”, det andet, der forventes i august, drejer sig om teknologi, og det tredje er en grund til at fejre. Kusama fortsatte: “En anden ting. En ligning: Shib > X.”

Desuden understregede chefudvikleren på Shibarium Discord-serveren, at udviklingsteamet ville demonstrere gennem Shibarium, hvordan Shiba Inu X eller ethvert andet aktiv, der kræver iris-scanning, vil overgå, hvilket refererer til Worldcoin. Han påpegede, at det levende samfund er Shiba Inus hemmelige ingrediens.

Den seneste række af annonceringer antyder, at en vigtig opdatering er lige på trapperne. Som reaktion på dette tweetede Lucie, en prominent skikkelse i SHIB-samfundet, at Shiba Inu-projektet kunne tilføje en ny variabel til ligningen.

“På Discord-serveren opfordrede Kusama samfundet til at se frem til kommende opdateringer og nye partnerskaber. Derudover nævnte han, at teamet forberedte sig på at udgive en ny vejledning. Udvikleren bekræftede, at han i øjeblikket arbejdede på Worldpaper og understregede, at samfundet allerede er tæt forbundet med Shibarium.”

Top  Dapper Labs indgår billig forlig i retssag: Hvad betyder det for fremtiden for blockchain-teknologi?

Sammenhængen mellem disse seneste antydninger og lanceringen af Shibarium er ikke blevet bekræftet indtil nu.

Under alle disse mere eller mindre meningsfulde verbale aktiviteter kom der et konkret spørgsmål om økonomi vedrørende Shibarium fra samfundet. Nogen ønskede at vide, hvad det forventede grundgebyr ville være, og om det ville have nogen indvirkning på SHIB-forbrændingerne – der blev ikke givet nogen svar.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button