Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Shimmer (SMR) venter stadig på integrationen af Ethereum Virtual Machine (EVM), men en lukket testfase er i sigte

Shimmer fra IOTA opdatering: Integration af Ethereum Virtual Machine (EVM) får forsinkelser

Det populære projekt Shimmer fra IOTA, der har til formål at lede den teknologiske udvikling i IOTA-økosystemet, står over for forsinkelser i integrationen af Ethereum Virtual Machine (EVM). EVM’en er afgørende for at muliggøre Smart Contracts på Shimmer-platformen. Ifølge det seneste opdatering fra projektlederen vil der dog snart blive igangsat en lukket testfase.

Det er nu et år siden, at Shimmer blev lanceret, og indtil videre har integrationen af EVM’en været det første skridt i udviklingen. Den oprindelige plan var at lancere EVM’en i oktober, men dette dato kan ikke holdes ifølge den seneste opdatering fra X (tidligere Twitter), der beskriver situationen.

Dave de Fijter, projektansvarlig for Shimmer, forklarer, at der opstod forsinkelser i sommerens test- og fejlrettelsesfase for EVM’en på Shimmer-platformen. Dog er de største udfordringer nu blevet identificeret i samarbejde med eksterne projekter, der vil gøre brug af EVM’en på Shimmer. De Fijter planlægger at lancere en lukket testfase “i nær fremtid”, hvorefter den offentlige lancering af Shimmer EVM vil følge “nogle uger” senere. Baseret på tidligere erfaringer med IOTA’s tidsplaner er chancerne for en lancering af EVM’en på Shimmer inden årets udgang dog minimale.

EVM’en er blevet et standardsystem til organiseringen af Smart Contracts i kryptobranchen, og integrationen af EVM’en har været længe ventet på IOTA. Da Shimmer nu prioriterer EVM’en, forventes IOTA selv at lancere integrationen først i 2024. Kommentarerne til den nye opdatering spænder fra sarkasme over de gentagne forsinkelser til ros for det forestående gennembrud.

Konklusion: EVM nærmer sig – Shimmer stiger med 9 procent

Nyhed om fremskridt i integrationen af EVM’en har haft en positiv effekt på prisen på SMR, der steg med 9 procent. Med en værdi på knap 0,06 dollars ligger Shimmer nu omtrent på samme niveau som ved børsnoteringen i september 2022. IOTA-fællesskabet håber på, at integrationen af EVM’en vil tiltrække eksterne projekter inden for områder som Decentralized Finance (DeFi) og blockchain-spil til Shimmer-platformen. Skeptikere påpeger dog, at der allerede findes mere end 100 EVM-projekter på andre blockchains, der allerede er live, og der måske ikke er så stort behov for flere alternativer som Shimmer. Det er stadig uvist, om Shimmer og EVM vil være mere end blot en succes på papiret.

Exit mobile version