Krypto News

Shopify tilbyder snart Solana Pay som betalingsløsning til sine brugere og giver millioner af forhandlere adgang til kryptovalutaer

Shopify sætter sin lid til Solana for kryptobetalinger

Den store e-handelsvirksomhed Shopify har tilføjet Solana Pay til sin vifte af betalingsmuligheder. Med begyndelsen på USDC kan millioner af handlende snart acceptere kryptobetalinger via Shopify.

Solana Pay blev introduceret i februar 2022 og er en peer-to-peer-betalingsinfrastruktur, der giver handlende mulighed for at acceptere og afvikle betalingstransaktioner på tværs af digitale aktiver. Platformen er et samarbejde mellem Solana Labs, Checkout.com, Circle og Citcon samt wallet-integrationer fra Phantom.

Ifølge Josh Fried fra Solana Labs kan Solana Pay drastisk reducere transaktionsomkostningerne i forhold til kreditkortgebyrer. Den gennemsnitlige gebyr på SOL-netværket er $0.00025 pr. transaktion, mens kreditkortgebyrerne spænder mellem 1,5% og 3,5%.

Shopify anslår, at cirka 10% af alle e-handelstransaktioner i USA, svarende til ca. $444 milliarder af verdens e-handelsmarked, bliver håndteret via deres platform. Dette åbner et potentielt enormt marked for Solana Pay.

Ifølge TechCrunch planlægger Solana at tilføje flere altcoins til Shopify i de kommende måneder, herunder den native SOL-token og meme-tokenet Bonk.

Konklusion om integrationen af Solana Pay

Shopifys handelsvolumen er en hård test for Solana-blockchainen, da den tidligere har haft problemer med pålidelighed og tilgængelighed. Medstifteren Anatoly Yakovenko har kaldt disse problemer en forbandelse, der skyldes netværkets lave omkostninger ved transaktioner.

Aktuelle statistikker tyder dog på, at netværksytelsen har forbedret sig markant i år. I den seneste ydelsesrapport har Solana haft en driftstid på 100% siden den 25. februar, hvilket svarer til et helt kvartal uden nedetid. Den eneste nedetid i februar varede næsten 19 timer.

Top  SEC potentielt forsinket med godkendelse af Bitcoin-spot-ETF

Det er dog en kendsgerning, at partnerskaber som Solana og Shopify helt sikkert kan fremme masseadoptionen af ​​kryptokurrency i bred forstand!

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button