Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Skal du også købe Bitcoin (BTC) nu?

Dubai Financial Services Authority Adds XRP and Toncoin to List of Recognized Tokens

Bitcoin i konsolideringsfase med høj volatilitet

Mens Bitcoin i marts nåede et nyt all-time high, har den førende kryptocurrency siden været i en konsolideringsfase med høj volatilitet. Dette har fået private investorer til at være mere tilbageholdende med deres handlinger på markedet.

Den anerkendte finansekspert og forfatter af “Rich Dad Poor Dad”, Robert Kiyosaki, råder dem, der overvejer om det nuværende prisniveau for Bitcoin udgør en værdifuld indgang, til ikke at lade sig påvirke af markedets stemning.

Fiatpenge kan skabes i ubegrænset mængde af centralbanker, mens udbuddet af Bitcoin er begrænset – og korrelerer derfor direkte med efterspørgslen.

Skal man købe Bitcoin (BTC) nu?

Bitcoin-kursen nåede i marts over 73.000 dollars og etablerede dermed en historisk top. Siden da har Bitcoin imidlertid været i en volatil fase og svinger i et sidelæns trendinterval mellem 61.000 og 71.000 dollars.

Optimismen blandt investorerne er derfor svundet, og mange reagerer nu mere pessimistisk. Men er denne reaktion berettiget? Hvordan ser fremtiden ud for den digitale valuta BTC? Finansekspert Robert Kiyosaki og andre eksperter har klare holdninger til dette spørgsmål.

Kiyosaki opfordrer alle, der overvejer om det nuværende prisniveau for Bitcoin er en god indgang, til at undgå at lade sig påvirke af markedets stemning og ikke blive “tabere”. Han kan ikke forstå pessimismen hos nogle investorer og betegner den som en “dårlig undskyldning” for ikke at investere og derved gå glip af en livsændrende mulighed.

Robert Kiyosakis specielle investeringsstrategi

I modsætning til traditionelle finanseksperters tilgang, har Kiyosaki en speciel investeringsstrategi, hvor han primært holder knappe aktiver som guld, sølv og Bitcoin i sit portefølje. Han ser disse som en modvægt til inflatoriske aktiver som den amerikanske dollar.

Han har længe kritiseret det at holde på fiatpenge, da det ifølge ham “gør de fattige og den brede middelklasse fattigere og de rige rigere”. Dette skyldes centralbankernes evne til at trykke flere penge, hvilket fører til inflation af fiatvalutaer. Bitcoin har derimod et fast udbud på 21 millioner mønter, hvilket gør at prisen direkte korrelerer med efterspørgslen.

Kiyosaki vurderer i øjeblikket også Bitcoin-kursen som overvurderet. Hans investeringsfilosofi er baseret på strategisk risikostyring og analyse af markedstendenser. Han mener, at succesfulde investeringer opnås ved at udnytte markedets frygt og grådighed, i stedet for at lade sig styre af disse faktorer.

Konklusion på Kiyosakis udtalelse

Kiyosakis budskab er klart: Høje priser bør ikke være en undskyldning for inaktivitet. Det er vigtigt at tage hensyn til andre faktorer som markedstendenser og investere langsigtet, i stedet for at forsøge at tjene hurtige penge. Faktum er dog, at formuer bør investeres i stedet for at blive sparet i fiatpenge. Hvilke aktiver du ønsker at investere i, er dog op til dig.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version