AltcoinsKrypto News

Skal prisen på Shiba Inu-tokenet fortsat stige?

Der Shiba Inu-Token (SHIB) har oplevet en betydelig rally for nylig, hvor dens breakout ikke kun tiltrak opmærksomhed, men også vandt betydelig momentum. Her er en analyse af denne overbevisende vækstkurs. Er Shiba Inu bullish? Vil priserne på Shiba Inu fortsætte med at stige?

Schlüsselstufen des Shiba Inu: Unterstützung und Widerstand

Før man dykker dybere ned, er det vigtigt at identificere de vigtigste støtte- og modstandsniveauer for Shiba Inu. I øjeblikket er det afgørende støtteniveau for tokenet $0,0000090, mens modstanden er repræsenteret ved to vigtige niveauer: $0,0000106 og $0,000012.

billede

1. En æra af køberdominans

Det bemærkelsesværdige er den utrolige dominans af købere på markedet. Efter at breakout-niveauet på $0,000094 blev overskredet, blev det til et robust støtteniveau. Siden overskridelsen af dette niveau har køberne bevaret deres position uden nogen synlig tilstedeværelse af sælgere, der påvirkede markedet.

2. Vurdering af den vedvarende rally

Mens rallyet fortsætter, har analytikere identificeret den første betydelige modstand ved $0,0000106. Hvis det nuværende momentum fortsætter eller endda stiger, kunne SHIB meget vel sigte mod niveauet $0,000012. Den aktuelle markedsdynamik, forstærket af tokenets præstation, antyder, at det har et stort potentiale for at nå disse milepæle.

3. Det bullish momentum vinder trækkraft

En analyse af Moving Average Convergence Divergence (MACD) understreger den vedvarende opadgående tendens. I stedet for at aftage har opadgående momentum kun fået mere fart i den forgangne uge. Dette understøttes også af MACD-histogrammet, der konsekvent har vist højere topværdier siden slutningen af juli.

Top  Station 3: Et nyt banebrydende initiativ i New York City inden for Web3-verdenen

billede

Samlet markedsstemning

Baseret på disse faktorer er det tydeligt, at den dominerende markedssentiment for SHIB er optimistisk. Denne optimisme antyder, at SHIB kan fortsætte sin opadgående trend.

Ein Blick in die kurzfristige Zukunft von Shiba Inu

Da markedet udvikler sig videre, er det vigtigt at holde øje med modstanden ved $0,0000106 nøje. På dette tidspunkt kan potentielle sælgere dukke op, som potentielt kan påvirke tokenets pris. Hvis disse sælgere dog ikke har nogen væsentlig effekt, kan det åbne vejen for købere til at fastsætte et nyt mål ved $0,000012.

Artiklen er baseret på følgende information:

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button