DeFiKrypto News

Skepsis mod forslaget: Er Yearns protokol berettiget til en retfærdig aftale?

Skepsis mod forslaget

Dette forslag blev ikke modtaget uden skepsis, både i Yearn’s Governance Forum og på sociale medier. Medlemmer af fællesskabet spørger sig selv, om protokollen ville få en fair handel, hvor en prominent pseudonym investor sammenfattede stemningen med ordene: “Lad os short sælge jeres projekt-token praktisk uden renter [og] til gengæld vil vi give CRV-likviditet til jeres kasser.”

Afklaring fra CEO fra Wintermute

Evgeny Gaevoy, medstifter og CEO fra Wintermute, brugte de sociale medier til at adressere bekymringerne i forbindelse med forslaget. Han understregede, at hans virksomhed ikke har til hensigt at satse imod YFI, men derimod ønsker at forbedre tokenens likviditet. Gaevoy gjorde det klart: “Vi vil ikke købe YFI – vi er delta-neutrale og har ingen mening om YFI-prisen om 6-12 måneder. Den enklere forklaring er, at vi ønsker at få fat i YFI [ved at låne] for at kunne gøre vores arbejde bedre – vise bud og tilbud for CeFi, DeFi og OTC.”

Offentliggørelse af private dealbetingelser

Som det er almindeligt i DeFi, har online-debatten om dette forslag ført til offentliggørelsen af kontraktbetingelser, som traditionelt ville forblive private i traditionelle finansverden. Denne situation understreger de fortsatte turbulent på markedet, efter at medstifteren af Curve Finance har samlet mere end 62 millioner dollars gennem salg af CRV-tokens de sidste uger. Ifølge Gaevoy indebærer aftalen, at Wintermute åbner markeder med 12,5 millioner CRV og sikrer den anden halvdel. Konvertering af CRV til yCRV betragtes som en attraktiv mulighed, da aktivet potentielt kan udvides med afstemningsfunktionalitet og dermed også indtjeningsmuligheder. Dog er likviditeten i CRV-yCRV-poolen på Curve i øjeblikket relativt lav, hvilket indebærer risikoen for værditab på grund af slippage, hvis Wintermute beslutter at afhænde sin yCRV-position.

Top  Bitcoin Oplever Betydelig Stigning, Med En Prisovergang På Over 4% Til Imponerende 36.000 Dollars

Kontroverser og modstridende meninger

Trods Gaevoys afklaring er der stadig nogle, der er skeptiske over for forslaget. En observatør påpegede, at aftalen tilsyneladende giver Wintermute et usikret lån til under markedsrenter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button