AltcoinsKrypto News

Skitse mønter ser eksponentiel stigning på markedet: Mød Guise, Xccelerate og Back to 2017

Blue chip kryptovalutaer falder igen

Blue chip kryptovalutaer falder igen denne tirsdag, hvor Bitcoin (BTC) er faldet med omkring 1% til omkring $25.800, og Ether (ETH) er faldet med 2% og er igen under $1.650.

Handlende fortsætter med at være bekymrede over makroøkonomiske udfordringer i form af stigende amerikanske renter, som for nylig nåede niveauer, der ikke er set i årtier. Dette skyldes bets på, at de amerikanske renter vil forblive høje i længere tid på grund af den fortsatte vækst i den amerikanske økonomi.

Højere renter på risikofri aktiver som amerikanske statsobligationer øger omkostningen ved at holde “risikofyldte aktiver” som kryptovaluta.

Investeringsverdenen vil nøje følge med i, hvad den amerikanske centralbankchef, Jerome Powell, siger ved det årlige Jackson Hole-møde for centralbankfolk, da investorer vurderer udsigterne for den amerikanske pengepolitik. Nogle forventer, at Powell vil vende sig imod tanken om renteforhøjelser i 2024, hvilket markedet i øjeblikket allerede priser ind.

Handlende følger også nøje med i andre temaer, såsom dommen i krypto-investeringsfirmaet Grayscales retssag mod den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) over afvisningen af Grayscales ansøgning om en Bitcoin ETF sidste år.

Ansøgninger om en Bitcoin ETF har været et stort tema i de sidste to måneder, efter at store Wall Street-spillere som BlackRock, Vanguard og Fidelity har indsendt ansøgninger til SEC.

Selvom blue chip kryptovalutaer oplever nedgang, ligger de stadig inden for det seneste interval. Tekniske analytikere forventer dog, at der kan komme yderligere nedgang på kort sigt, med $24.750 markeret som et støtteområde, som Bitcoin måske vil teste.

Top  Et kig på fremtidens investeringsboble: Sydkoreanske eksperter advarer mod farene ved crypto pump and dumps

Handlende, der søger hurtige gevinster, fortsætter derfor med at vende sig mod det illikvide “shitcoin”/meme coin-marked, hvor små kryptovalutaer rutinemæssigt oplever eksponentielle gevinster i løbet af en enkelt handelsdag.

Her er nogle af de bedst præsterende “shitcoins” ifølge DEXTools.

Guise ($GUISE)

En “shitcoin” ved navn Guise ($GUISE) har oplevet eksplosiv vækst siden sin lancering i mandags med en stigning på 33.000% i løbet af de sidste 24 timer ifølge DEXTools.

Denne stigning kommer i kølvandet på en handelsvolumen på omkring $1,9 millioner i løbet af 24 timer. Guise har nu en markedsværdi på omkring $1,75 millioner og over 600 ejere.

Selvom Guise har $200.000 i likviditet, der er låst i seks måneder for at mindske risikoen for snyd, er der nogle bekymrende aspekter ved tokenens kontrakt.

Ifølge DEXTools’ GoPlus sikkerhedsaudit har tokenen en købsskat på 5% og en salgsskat på 4,99%, en anti-whale mekanisme og en handelscooldown-mekanisme.

Handlende bør være meget forsigtige, når de handler med denne mønt og selv gøre deres egne undersøgelser.

Xccelerate (XLRT)

Xccelerate (XLRT) er en anden “shitcoin”, der har oplevet eksplosiv vækst i løbet af de sidste 24 timer ifølge DEXTools.

Den er steget med 8.250% i løbet af denne periode og har nået en markedsværdi på over $1,1 million og over 850 ejere.

24-timers handelsvolumener er på imponerende $3,36 millioner, og tokenen har også $230.000 i likviditet, selvom det ikke er låst ifølge DEXTools.

GoPlus sikkerhedsauditen afslører kun en bekymrende aspekt af tokenens kontrakt – en anti-whale mekanisme.

Back to 2017 ($BT2017)

Back to 2017 ($BT2017), som markedsfører sig selv som en måde at vende tilbage til 2017, hvor det stadig var tidligt at købe kryptovaluta, har steget siden sin lancering for få timer siden.

Top  VeChain Vollendet Erfolgreich 12. Abstimmungsrunde im Vorfeld des Mainnet-Starts von VeBetterDAO

$BT2017 nåede på et tidspunkt en markedsværdi på over $200.000, men er siden faldet tilbage under $100.000.

Tokenen har fået næsten 50 investorer og over $200.000 i handelsvolumener siden lanceringen. Den har også over $130.000 i likviditet, men det er ikke låst.

GoPlus finder ingen bekymrende aspekter ved tokenens kontrakt, men investorer bør altid lave deres egne undersøgelser, da der altid er en risiko for, at GoPlus har overset noget.

Alternativer at overveje

For krypto-investorer, der ønsker at diversificere, er en alternativ høj-risiko-høj-belønning investeringsstrategi at komme med i crypto presales.

Dette er, hvor investorer køber tokens fra nye krypto-projekter for at hjælpe med finansieringen af deres udvikling.

Disse tokens bliver næsten altid solgt meget billigt, og der er en lang historie med, at presales giver store eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske hold bag sig og en stor vision om at levere en revolutionerende kryptoapplikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/reward-forholdet for deres presale-investering meget godt.

Hos Cryptonews bruger vi meget tid på at gennemgå presale-projekter for at hjælpe investorer.

Her er en liste over 15 af de bedste crypto presales i 2023 ifølge vores projekt.

Se de 15 kryptovalutaer.

Ansvarsfraskrivelse: Krypto er en høj-risiko aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button