Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Skriv om ARK Investment Managements leder, Cathie Wood, der bekræfter Bitcoin som den bedste form for aktiver til at sikre sig imod deflation i de næste ti år og foretrækker det frem for traditionelle sikre havne som guld eller kontanter.

Goldman Sachs Analysis: Ethereum's Path to Scalability

Cathie Wood bekræfter Bitcoin som den bedste beskyttelse mod deflation

Ark Investment Management’s direktør, Cathie Wood, har bekræftet sin tillid til Bitcoin som den bedste aktivklasse til at beskytte sig mod deflation i de næste ti år. Hun foretrækker Bitcoin frem for traditionelle sikre havne som guld eller kontanter.

Wood mener, at deflation truer, selvom markederne i øjeblikket fokuserer på de øgede risici for inflation, som er forårsaget af ny teknologi og innovation.

Wood fører Bitcoin frem som en 10-årig investering fremfor guld og kontanter

I et interview med Bloomberg blev Wood spurgt om sin foretrukne investeringsklasse med en investeringshorisont på ti år.

Uden tøven svarede hun Bitcoin og henviste til dets unikke kvaliteter som et finansielt instrument. “Bitcoin, uden tvivl. Bitcoin er både en hedge mod inflation og deflation, fordi der ikke er nogen modpartsrisko, og institutioner er kun i mindre grad involveret.”

Wood beskrev Bitcoin som “digitalt guld” og understregede nytten af Bitcoin i en række økonomiske situationer. Cathie Wood har længe været en optimistisk fortaler for kryptocurrency og forudser deres symbiotiske forhold til ny teknologi og innovation.

Hun har allerede forudsagt, at Bitcoin-prisen kunne overstige 1 million dollars inden for det næste årti. Dette er en dristig forudsigelse, når man tager i betragtning, at den aktuelle markedsværdi er omkring 35.000 dollars, hvilket er omkring halvdelen af toppen i 2021.

Ark Invest vil drage fordel af Spot Bitcoin ETF

Den seneste stigning i tokens skyldes den voksende forventning om, at den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) kan godkende børsnoterede fonde (ETF’er), der investerer direkte i Bitcoin.

Cathie Woods firma, ARK Investment Management, er godt positioneret til at drage fordel af mulige ETF-godkendelser, da de har ansøgt om en Bitcoin ETF sammen med 21Shares og har investeret i Grayscale Bitcoin Trust.

Woods ARK Next Generation Internet ETF, der har betydelige andele i GBTC, har udviklet sig exceptionelt godt og har i år givet et afkast på ca. 224%. Dette overstiger Bitcoin’s egen rally med ca. 114%. ARK har solgt nogle af deres GBTC beholdninger i løbet af den seneste måned.

I sit optræden på en podcast diskuterede Wood også synergien mellem kunstig intelligens (KI) og Bitcoin og forudså en konvergens, der ville muliggøre global mikrotasking og arbejdsdeling på en måde, der i øjeblikket er utænkelig.

Artiklen er skrevet med henblik på at være SEO-venlig og informativ. Der er ikke inkluderet billeder eller eksterne links.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version