AltcoinsKrypto News

Software-Ingeniør tester og bekræfter at Shibarium-Bridge til Ethereum fungerer efter tekniske problemer er løst

Shibarium Bridge til Ethereum gennemgår succesfulde offentlige netværkstest

En softwareingeniør ved navn @CryptoLeadDev har valideret Shibarium-broens funktionalitet ved at teste den med Ethereum (ETH) og dele resultaterne med offentligheden. Dette er en positiv udvikling, efter at Shibarium tidligere blev plaget af tekniske udfordringer, der resulterede i, at milliarder dollars værd af ETH blev blokeret på broen.

Ifølge @CryptoLeadDevs Twitter-tråd blev der indledningsvis overført 0,01 ETH via broen. Den estimerede gebyr for transaktionen var 1,95 USD. Efter processen blev ETH-markeringen ændret til “undervejs,” hvilket indikerer, at Shibarium nu havde taget kontrol over transaktionen. Efter blot otte minutter ankom ETH-mønterne til ingeniørens Shibarium-tegnebog. Det er værd at bemærke, at mønterne blev identificeret som “WETH” på Shibarium og blev beskrevet som en anden smart kontrakt i forhold til Ethereum.

Efter at have bekræftet, at Shibarium-bridgefunktionen nu fungerer efter hensigten, har @CryptoLeadDev opfordret Shibarium-fællesskabet til at komme med forslag til yderligere funktioner, der kan testes i netværket. Dette bidrager til fortsat innovation og udvikling af Shibarium-økosystemet.

Shibarium har implementeret betydelige forbedringer ved hjælp af Polygon-netværket. Dette har muliggjort fremskridt siden lanceringen af Shibarium for nogle uger siden, da netværket blev overvældet af efterspørgslen, hvilket resulterede i det førnævnte låste ETH-beløb. Shibarium har gennemgået omfattende interne tests og er nu blevet frigivet igen.

Ifølge data fra Shibariumscan har platformen nået nye milepæle siden relanceringen tidligere på ugen. Der er blevet gennemført 463.373 succesfulde transaktioner, og antallet af tilsluttede tegnebøger er steget til 138.000 fra en start på 65.000.

Shiba Inu’s SHIB-token har også oplevet en stigning på 2 procent inden for de sidste 24 timer. Med udvidelsen af ​​projektets infrastruktur forventes det, at værdien af ​​SHIB-tokenet vil stige og måske nå eller endda overstige ATH (all-time high) på 0,00008616 USD, som blev nået i 2021. På trods af at SHIB-tokenet har mistet næsten 90 procent af sin værdi siden da uden at have nødvendig fundamentaldækning, er der stadig optimisme om, at det vil overgå sine tidligere højder i det kommende bullish marked.

Top  IOTA lancerer Ethereum Virtual Machine: Er det nøglen til succes?

Disse positive fremskridt indikerer, at Shibarium-broen nu fungerer som forventet, og det giver håb og tillid til investorer og supportere af Shibarium-netværket. Det er også et tegn på den kontinuerlige udvikling og indsats for at forbedre og udvide Shibarium-økosystemet.

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button