Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Solana (SOL) falder med 2% efter tilladelse til salg af FTX’s digitale aktiver

Solana Price Prediction as SOL Dips Following Court Approves FTX’s Request to Liquidate Crypto Holdings

Solana (SOL), den kryptocurrency, der driver Solana blockchain, der er en lag-1 smart-kontraktaktiveret blockchain, er faldet ca. 2% inden for de sidste halve time og handles nu omkring $18,10, hvilket er tæt på 2,5% lavere end tidligere sessionstop i $18,50’erne.

Årsagen til SOL’s fald er nyheden om, at en domstol i FTX-konkursboets sag netop har tilladt den konkursramte børs at begynde at likvidere sine mere end $3,4 mia. i digitale aktiver.

Selvom salget ikke vil ske på én gang, vil FTX udnytte lejlighederne til at sælge over de kommende måneder, hvilket betyder øget salgspress på markedet inden for den nærmeste fremtid.

Salgspresset er især akut for Solana (SOL), da FTX har en stor beholdning på $1,16 mia. af kryptocurrencyen, hvilket svarer til ca. 16% af tokens samlede udbud.

Solana er faldet næsten 8% siden søndag, hvor bekymringer om mulige FTX-salg først opstod.

Pris forudsægelse – Hvor går turen hen for Solana (SOL)?

Nyhed om domstolens godkendelse af FTX’s anmodning om at begynde at likvidere sine krypto- (og Solana-) beholdninger betyder sandsynligvis, at Solana (SOL) forbliver fanget i sin nedadgående trend, i det mindste på kort sigt.

Solana har været på vej nedad i en nedtrend siden højdepunktet i midten af august på omkring $25, og den er nu faldet under alle sine vigtigste glidende gennemsnit, der nu fungerer som stærk modstand, hvilket er et bearish tegn.

Et tilbagevenden til de lave niveauer i juni omkring $13 er en stærk mulighed, idet disse lave niveauer blev nået tilbage i juni, da det amerikanske SEC officielt klassificerede SOL som en uregistreret sikkerhed.

Dette kan være en god mulighed for langsigtede Solana-tilhængere at købe på dykket.

Trods SEC’s mærkning af SOL som en uregistreret sikkerhed, hvilket har direkte konsekvenser for kryptocurrencyens potentielle vedtagelse i USA, påvirker salg fra FTX ikke kryptocurrencyens langsigtede fundamentaler.

Solanas langsigtede vedtagelsesmuligheder ser fortsat gode ud, da web2-betalingsgiganten Visa for nylig annoncerede planer om at udvide sin stablecoin-pilot til Solana blockchain.

Alternativer at overveje

Det er altid klogt for kryptoinvestorer at sprede deres væddemål på grund af markedets uforudsigelighed.

En glimrende alternativ til Solana (SOL), som kryptoinvestorer bør overveje, er en ny mønt, der bliver lanceret af Wall Street Memes, en af internettets største detailhandelsinvesteringsfællesskaber.

Wall Street Memes, med over 1 million følgere på forskellige sociale mediekanaler, har traditionelt beskrevet sig selv som “stronks-kongen” (aktier for uindviede), men vil også gerne kalde sig selv “krypto-kongen” med lanceringen af deres eget mønt $WSM.

Forudsalget af $WSM har været en rungende succes med over $25 mio. rejst, og dusinvis af store kryptoindustriens påvirkere og analytikere bakker mønten op for stor succes.

Investorer er ved at løbe tør for tid til at deltage, da forudsalget slutter om under 14 dage.

Få del i en mønt, der potentielt kan matche eller endda overgå likes som Pepe Coin, Dogecoin og Shiba Inu.

Køb $WSM her.

Annoncering: Krypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel gives kun til oplysningsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Exit mobile version