Krypto News

Solo-Miner løser Bitcoin-blok og sikrer belønning på 6,25 BTC til en værdi af over 160.000 US-dollar

Bitcoin Solo Miner sikrer $160.000 ved at løse en blok

Selvom Bitcoin-kursen har været udfordret i den seneste uge, er hashhastigheden steget til en ny all-time high. På trods af den stigende mining-sværhedsgrad lykkedes det en solo-miner den 18. august at løse blok 803.821. Derved sikrede den enkelte miner sig den eftertragtede blokbelønning på 6,25 BTC, svarende til over 160.000 amerikanske dollars.

Dermed er BTC-mineren med adressen bc1q2za4ejga366sn288273pty8trasn5zs4y9hqg6 nu en del af en liste over i alt 277 solo-minere, der hidtil har opnået denne bemærkelsesværdige præstation. Med hensyn til størrelsen af den enkelte miner sker en sådan begivenhed i øjeblikket kun cirka hvert syvende år.

Detaljerne om Bitcoin-mining-succesen

For at få chancen for at løse en Bitcoin-blok brugte solo-mineren tjenesten Solo CKpool Mining. Con Kolivas, administrator af Solo CKpool, spekulerede i, at denne miner brugte en S17 Bitcoin-miner og kun havde en hashkraft på cirka 1 PetaHash, hvilket er langt lavere end de fleste BTC-mineselskabers hashkraft.

Da de fleste BTC-minere har en hashrate på exahashes, har en uafhængig miner med kun få petahashes normalt ingen chance. Ifølge sin hjemmeside giver Solo CKpool mulighed for, at minere med “gamle/ineffektive minere, som aldrig vil tjene belønninger gennem regelmæssig mining, kan se på mining som en lotteri”.

Hvis brugere har held til at løse en blok, kan de beholde 98% af belønningen.

I mellemtiden er det nu tredje gang i år, at en solo-miner bruger Solo CKpool og har behandlet en blok. To uafhængige minere lykkedes allerede med at løse BTC-blokke i marts og juni.

Top  Vigtig information om ophavsret og ansvarsfraskrivelse - Læs før du investerer

Bitcoin-entusiaster, der ønsker at drage fordel af mining-belønningerne, kan også deltage i processen gennem cloud-mining-platforme uden nogen form for hardware.

BTC-hashhastigheden stiger

I mellemtiden er BTC-mining-hashhastigheden steget i den forgangne uge på trods af priskampene for denne aktivklasse. Data fra Blockchain.com viser, at Bitcoin’s hashrate steg til en ny rekord på 414 EH/s den 18. august, før den faldt til den nuværende værdi på 410,0 EH/s.

Dette udgør en udfordring for minere, da prisen på BTC allerede er faldet, hvilket reducerer belønningen i fiatvaluta pr. løst blok. Rentabiliteten kan lide et yderligere fald i den kommende uge, når mining-sværheden justeres. Ifølge Bitrawr forventes den øgede BTC-hashrate at føre til en 7% stigning i mining-sværheden.

Især minere i områder med høje energipriser er hårdt ramt af de nuværende forhold, som det er tilfældet i Texas. Her forårsager intense varmebølger krav fra den statslige EL-Netværks Komité (Electric Reliability Council of Texas – EROT) om at spare strøm. At finde top-lande for kryptomining er derfor en central opgave for ethvert mineselskab.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button