Krypto News

SpaceX, grundlagt for mere end to årtier siden, vender tilbage til profit i første kvartal 2023, ifølge Wall Street Journal

SpaceX formår at generere et lille overskud i første kvartal 2023

Det amerikanske rumfartsselskab SpaceX, ejet af Tesla CEO Elon Musk, har ifølge medieoplysninger formået at generere et lille overskud efter to tabsgivende år. Ifølge foreløbige tal, der cirkulerer i medierne, har selskabet opnået en nettoindtægt på 55 millioner dollars i perioden januar til marts 2023. Den samlede omsætning er rapporteret til at være 1,5 milliarder dollars. SpaceX har dog endnu ikke kommenteret på oplysningerne. Selskabet blev grundlagt for mere end to årtier siden.

Ifølge avisen er SpaceX for nylig blevet vurderet til omkring 150 milliarder dollars. I det foregående år steg omsætningen angiveligt til 4,6 milliarder dollars, og tabet blev reduceret fra 968 millioner dollars til 559 millioner dollars.

Hebelprodukter på Tesla tilgængelige for spekulative investorer

Der er udvalgte hebelprodukter tilgængelige for spekulative investorer, der ønsker at deltage i kursbevægelserne på Tesla. Med såkaldte “Knock-outs” kan investorer få en overproportional større gevinst i forhold til kursudviklingen. Vælg blot den ønskede gearing, og vi viser dig de passende åbne produkter på Tesla.

Mislykket

Top  Bitcoin prisprojektion: Kan BTC nå 50.000 $ inden udgangen af første kvartal 2024?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button