Krypto News

SpaceX opnår overskud i første kvartal 2023 efter to tabsgivende år

SpaceX vender tilbage til profit efter to års tab

Det globale rumfartsfirma SpaceX, der ejes af Tesla-direktør Elon Musk, har ifølge medierapporter genereret en lille profit i første kvartal af 2023, efter to års tab. Ifølge foreløbige tal fra januar til marts har virksomheden opnået en profit på 55 millioner dollar, mens omsætningen er opgjort til 1,5 milliarder dollar. Der er endnu ikke kommet en officiel udtalelse fra SpaceX, der blev grundlagt for mere end to årtier siden.

SpaceX’s værdi vurderes til $150 milliarder

Ifølge rapporten er SpaceX blevet vurderet til omkring 150 milliarder dollar. Sidste år steg indtægterne angiveligt til 4,6 milliarder dollar, og tabet blev reduceret fra 968 millioner dollar til 559 millioner dollar.

SpaceX sælger bitcoin-beholdninger og forårsager fald i kursen

Ifølge artiklen har SpaceX åbenbart solgt sine bitcoin-beholdninger til en værdi af 373 millioner dollar. Det præcise tidspunkt for salget er ikke entydigt fastlagt. Umiddelbart efter offentliggørelsen af rapporten torsdag aften faldt bitcoin-kursen med omkring 12 procent. I øjeblikket er kryptovalutaen faldet med 7,47 procent og handles til 26.296,49 dollar.

Artikel kilde: Reuters / Redaktion finanzen.net

Top  Bitcoin overgår alle verdens sølvbeholdninger i værdi, ifølge specialister.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button