Krypto News

SpaceX sælger sin BTC-beholdning, Evergrande melder insolvens, og BTC-liquidationer når et ekstremt højt niveau – Hvad ligger bag den seneste korrektion på kryptomarkedet?

  1. SpaceX verkauft seinen BTC-Bestand

Elon Musk er en kendt fortaler for kryptovalutaer, og derfor holder nogle af hans virksomheder også Bitcoin som en del af en sund diversificering. Men det har ændret sig nu.

Ifølge Wall Street Journal har virksomheden SpaceX solgt de akkumulerede BTC, de har erhvervet i 2021 og 2022. Det drejer sig samlet set om mønter til en værdi af 373 millioner dollars.

SpaceX er en privat virksomhed og er derfor ikke forpligtet til at offentliggøre deres finansielle transaktioner. Derfor er det ikke præcist kendt, hvornår SpaceX har afhændet deres BTC.

  1. Immobiliengigant Evergrande melder insolvens

Kinas næststørste ejendomsaktør, Evergrande, har ifølge rapporter indgivet krav om insolvens efter kapitel 15 i New York. Ifølge en rapport fra den 17. august har dette skridt til formål at beskytte virksomhedens aktiver i USA mod kreditorer. Kapitel 15-anmodningen skal afsløre en aktiv restruktureringsproces, der skal udføres i Hongkong og Caymanøerne.

Allerede i september 2021 tydede meget på, at Evergrande var tæt på at misligholde sine betalinger.

På det tidspunkt havde virksomheden åbne forpligtelser på 300 milliarder dollars, mens Evergrande ved udgangen af 2021 ifølge årsregnskabet kun havde 32 milliarder dollars tilbage. Det svarer til ca. 10 procent af den samlede gæld.

  1. BTC-likvidationer på et ekstremt højt niveau

Efter at Bitcoin nåede sit to-måneders lavpunkt på omkring 25.400 dollars i går aftes, kom den sig lidt og blev kort tid efter handlet til omkring 26.800 dollars.

Også Ether faldt kraftigt og nåede sit lokale lavpunkt i nat på omkring 1.550 dollars. I øjeblikket tester ETH igen niveauet omkring 1.700 USD.

Top  En grundlæggende guide til at skelne mellem blockchain-teknologi og distributed ledger-teknologi (DLT)

I alt blev kryptoinvesteringer til en værdi af omkring 1,1 milliarder dollars likvideret i går. Heraf omkring 860 millioner dollars i longpositioner og 195 millioner dollars i Bitcoin shortpositioner.

Disse omstændigheder har presset den samlede markedsværdi tæt på den psykologisk vigtige tærskel på 1 billion dollars.

Konklusion om Bitcoin (BTC) Flash Crash

Ordrebøgerne var så tynde, og handelsvolumenet så lavt for Bitcoin, at kursen let kunne påvirkes på grund af den lave likviditet. Nu har Bitcoin brudt sin månedlange opadgående trend og befandt sig i frit fald i går aftes.

Ikke desto mindre har vi set en modbevægelse, der har stabiliseret priserne på mange kryptovalutaer til en vis grad.

Især langsigtede investorer deltager i øjeblikket på markedet, mens der endnu ikke er spor af småinvestorer. Derfor er der i øjeblikket mange enheder, der handler mere rationelt end følelsesmæssigt. Korrektionen skyldes makroøkonomiske faktorer og har ikke noget at gøre med kryptomarkedet selv. Det ved investorerne også.

(BTC-lighederinger, Kilde: Coinglass)

(Artiklen er af redaktionel karakter og skal ikke betragtes som finansiel rådgivning)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button