Krypto News

SpaceX verkauft seine Bitcoin-Bestände im Wert von 373 Millionen US-Dollar und löst einen ‘Flash Crash’ bei Kryptowährungen aus

SpaceX har solgt sin komplette beholdning af Bitcoin til en værdi af 373 millioner dollars

Efter en hurtig offentliggørelse af “Wall Street Journal” (WSJ) har Elon Musks rumfirma SpaceX solgt sin fulde beholdning af Bitcoin til en værdi af 373 millioner dollars.

Ifølge rapporterne blev salget af Bitcoin foretaget for nogen tid siden, men det blev først offentliggjort i dag. Selvom selve salget ikke var problemet, havde det en “psykologisk” virkning på markedet. Dette er noget, vi ofte ser. For eksempel steg aktierne i D.R. Horton og andre amerikanske byggeselskaber, efter at Berkshire Hathaway (Warren Buffetts virksomhed) annoncerede deres indtræden.

Som følge af nyhederne faldt prisen på Bitcoin faktisk til næsten 25.000 dollars, men den har sidenhen genoprettet sig en smule.

Det er imidlertid interessant at se, at effekten på alternative kryptovalutaer (Altcoins) var endnu større. Ethereum faldt faktisk til omkring 1.550 dollars, selvom hverken Elon Musk eller SpaceX havde investeret i Ethereum, og der var ingen officielle salgsmeddelelser. Tværtimod blev der endda rapporteret, at den tidligere amerikanske præsident Donald Trump skulle have en relativt stor Ether-tegnebog.

Konklusionen er, at de kursmål, jeg tidligere har nævnt, blev nået eller endda undergået under denne “Flash Crash”. Der er allerede begyndt at være en vis genrejsning, men det er svært at sige, hvor stærk den vil være. Generelt ser markedet ikke godt ud, og hvis Feds restriktive pengepolitik begynder at vise sin fulde virkning, kan det forblive svært i de kommende dage eller endda uger. Det er vigtigt at overvåge situationen tæt, men undgå at sælge i panik eller handle forhastet. Vi vil sandsynligvis stadig have mulighed for at købe til en rimelig pris.

Top  Ripple-kursen holder stabilitet til trods for mindre udstrømning - Kan opdateringerne booste XRP?

Bemærk: Denne artikel blev oprindeligt udgivet i Sascha Huber’s Premium Service “Teknologiaktier & Krypto Trading Service.”

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button