BitcoinKrypto News

SpaceX vermarktet seine eigenen Bitcoin-Bestände und löst beträchtlichen Abschwung aus

Bitcoin styrtdykker efter SpaceXs salg af BTC

Bitcoin oplevede en dyb nedtur under $25.000 som et resultat af SpaceXs salg af deres egen beholdning af BTC. Den førende kryptocurrency’s værdi faldt til $24.711, hvilket udløste lignende nedadgående tendenser for bitcoin-relaterede selskaber som Coinbase, Marathon Digital og Riot Platforms.

SpaceX sælger deres Bitcoin-bestand

Dokumenter set af Wall Street Journal afslørede, at SpaceX reelt har solgt deres ejede Bitcoin, efter at have nedjusteret værdien af deres beholdning i både 2021 og 2022. “SpaceX har nedskrevet værdien af de Bitcoins, de ejer, sidste år og er steget med i alt $373 millioner i 2021 og har solgt kryptocurrencyen,” bekræftede dokumentet fra WSJ.

Selvom den nøjagtige mængde solgte Bitcoins ikke er kendt, afslørede finansielle dokumenter SpaceX’s betydelige udgifter på omkring $5,2 milliarder i alt i 2022. Dette inkluderer køb af fast ejendom, udstyr samt forsknings- og udviklingsomkostninger. Bemærkelsesværdigt annoncerede Elon Musk i 2021 offentligt, at SpaceX havde en vis mængde Bitcoin, hvilket supplerede Teslas erklæring om deres intention om at sikre $1,5 milliarder i BTC. Dette skridt førte til en markant stigning i BTC’s værdi på det tidspunkt til over $43.000.

Tilsvarende bevæger Tesla sig med deres Bitcoin-beholdning

Et andet af Musks virksomheder, Tesla, fulgte en lignende vej med deres beholdning af Bitcoin. I det andet kvartal af 2022 indeholdt bilproducentens finansielle erklæringer et Bitcoin-værdi på blot $2.023, hvilket udgjorde ca. 1,84% af virksomhedens første $75 milliarder.

Den egentlige årsag til Bitcoin-krasjet

Trods mediernes hype omkring SpaceXs køb af Bitcoin ser den egentlige årsag til prisfaldet ud til at ligge i det offentlige marked. Markedet oplevede den største dræning af futures-likvidationer nogensinde, da væksten af FTX sammen med langvarige Bitcoin-likvidationer ifølge Coinglass genererede utrolige $386,68 mio.

Top  Bitcoin-ETF-Blockade aufgehoben: US-Gericht entscheidet zugunsten von Grayscale und öffnet Tor für Kryptoinvestitionen

Skew, en velanset ekspert inden for kryptobranchen, kommenterede de pludselige markedsmønstre: “BTC Open Interest og Perp Delta: “Nå, jeg forventede ikke dette så hurtigt, men der er store bølger i OI her.” Bybit OI er omkring juni-niveau, og Binance Perp Delta ramte det højeste salgsdelta siden det lokale dyk i juni. Vildt.”

CryptoQuant’s skaberen, Ki Young Ju, gav indblik i BTC’s prisafvigelse på Coinbase: “BTC-præmie på Coinbase er steget med +3%. Det er enten: 1. Et hvalvirksomhed har dumpet BTC på Binance eller 2. Coinbase-hvaler køber faldet.”

Skews efterfølgende bemærkning nævnte, at store institutioner er involveret i disse vigtige markeder: “Hmm, med tanke på at spillet startede med Coinbase Spot, giver det mening, at store virksomheder udnytter prisineffektiviteterne på Coinbase og derefter smider det på Binance Spot for at drage fordel af prisforskellen. Markedet er nu i de store drenges sandkasse.”

Hvis der skulle opstå en mulighed for en opadgående trend, steg Bitcoin-prisen til $26.400 og oplevede også en mindre genopretning. En opsving over 200-dages EMA og ideelt set den stigende trendlinje ved $28.400 ville være en reaktion, som den stigende trend gerne vil se.

Nedenfor er en oversigt over Bitcoin-ulykkerne: $25.000, 1-dags diagram.

Bitcoin crash

Artikelbilleder er kun til illustrative formål. Kilde: BTCUSD på TradingView.com. Udvalgt foto af iStock, Grafik af TradingView.com.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button