Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Spil N64-spil på Bitcoin? Et hold har skrevet en emulator som en smart kontrakt med to geniale tricks og $5.000 i belønning

Bitcoin: Ihr könnt jetzt Nintendo 64 auf der Blockchain spielen

## Ny N64-Emulator kører på Bitcoin

Et nyt team har taget gaming-verdenen med storm ved at udvikle en Nintendo 64-emulator, der kører direkte på Bitcoin blockchain’en. Dette banebrydende projekt er ikke kun imponerende teknologisk, det har også potentiale til at ændre måden, vi tænker på gaming og blockchain-teknologi.

### Teknologi bag N64-Emulator

Det interessante ved denne N64-emulator er, at den er skrevet som en ordonnans på Bitcoin blockchain’en. Dette er muliggjort ved at bruge to kloge tricks: “Caravan” og “Bitcom”.

“Caravan” gør det muligt at opbevare store datamængder i transaktioner på Bitcoin blockchain’en, hvilket er afgørende for at kunne køre et N64-spil. “Bitcom” er et smart kontraktmiljø, der tillader eksekvering af kode på blockchain’en, hvilket gør det muligt at køre software som en ordonnans.

Det unikke ved denne tilgang er, at N64-emulatoren ikke kun er afhængig af en central server eller hosting. I stedet er den distribueret på Bitcoin blockchain’en, hvilket betyder, at den er tilgængelig for enhver med adgang til blockchain’en.

### Potentiale for gaming og blockchain

Denne nyskabelse har potentiale til at ændre gaming-landskabet fundamentalt. Ved at køre spil direkte på blockchain’en bliver det muligt at sikre, at spildata er uforanderlige og ikke kan manipuleres. Dette kan have stor betydning for e-sportsverdenen og online gaming generelt.

Desuden åbner det også op for nye forretningsmodeller inden for gaming. Ved at integrere mikrobetalinger direkte i spillet på blockchain’en kan udviklere måske finde nye indtægtskilder.

### Konklusion

Det er tydeligt, at dette nye projekt har potentialet til at ændre måden, vi tænker på gaming og blockchain-teknologi. Med en N64-emulator, der kører på Bitcoin blockchain’en, kan vi se frem til en spændende fremtid for gaming.

Exit mobile version